Kod do Aura v3 i v4

Moderator: Administrator
ODPOWIEDZ
no avatar
brateddyego
89.69.103.85
Administrator
Administrator
Posty: 2
Rejestracja: 2019-09-30, 21:57

Kod do Aura v3 i v4

2019-09-30, 22:03

Witam mam 2 takie radyjka z toleda .... zal mi wyrzucac ktos moze kodziki by podał ?
( tabliczki znamionowe w załączniku )
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
DEKSTER
37.248.152.44
Administrator
Administrator
Posty: 29616
Rejestracja: 2012-10-30, 21:27
Lokalizacja: Morąg
Kontakt:

Re: Kod do Aura v3 i v4

2019-10-01, 06:49

brateddyego pisze:
2019-09-30, 22:03
Witam mam 2 takie radyjka z toleda .... zal mi wyrzucac ktos moze kodziki by podał ?
( tabliczki znamionowe w załączniku )
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Witam.
Udaj się z radiem do elektronika, nie ma innej opcji do rozkodowania.
Obrazek
FORD seria V, VW, SKODA, AUDI, Nissan LCN Bosh.
AIRBAG, IMMO, CIĄGNIKI, MOTOCYKLE, EEPROM,
TRANSPONDER, MCU, ECU, DASHBOARD


http://radiostart.pl
E-mail: kontakt@radiostart.pl
Tel.: 722 171 351
Nr gg: 2094894
Skype: dekster205

no avatar
brateddyego
37.47.75.210
Administrator
Administrator
Posty: 2
Rejestracja: 2019-09-30, 21:57

Re: Kod do Aura v3 i v4

2019-10-03, 13:40

dzieki ... warto bylo sprobowac a jaki koszto to moze byc plus minus ? jest tu ktos z krakowa kto by ogarnal ?

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości