Problem z radiem denso Ford mondeo mk3 st
Moderator: Administrator
-
- Użytkownik
Witam serdecznie. Jestem nowym grupowiczem i podzielę się z moim problemem. Podłączeniu akumulatora samochodu radio poprosił o kod dostępu sprzedający samochód twierdził że podał mi prawidłowy kod po wpisaniu 10 razy błędnego kodu radio całkowicie się zablokowało czy jest jakiś sposób by to radio odblokować. Nic nie działa 

- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam.Bartoszst3 pisze: ↑wtorek 19 gru 2023, 20:01 Witam serdecznie. Jestem nowym grupowiczem i podzielę się z moim problemem. Podłączeniu akumulatora samochodu radio poprosił o kod dostępu sprzedający samochód twierdził że podał mi prawidłowy kod po wpisaniu 10 razy błędnego kodu radio całkowicie się zablokowało czy jest jakiś sposób by to radio odblokować. Nic nie działa![]()
No to brawo, wpisując 10 x błędny kod, tylko pogratulować. Co się wyświetla na wyświetlaczu

-
- Użytkownik
Witam nie posiadam kodu do radia Denso z nawigacją do forda c max czy ktoś by mi mógł pomóc to jakoś odzyskać ?
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam.Szerszen12 pisze: ↑piątek 31 sty 2025, 11:39 Witam nie posiadam kodu do radia Denso z nawigacją do forda c max czy ktoś by mi mógł pomóc to jakoś odzyskać ?
Dane z radia podesłać N/S