Dzień dobry, mam na imię rafał i chciałem prosić o kod do radia jeśli mozna oczywiście . Moje radyjko to Becker BE2210 , V1176339. zakupiłem za parę groszy i okazało się że radio jest z kodem. Pozdrawiam serdecznie. rafał.
wiku pisze:Dzień dobry, mam na imię rafał i chciałem prosić o kod do radia jeśli mozna oczywiście . Moje radyjko to Becker BE2210 , V1176339. zakupiłem za parę groszy i okazało się że radio jest z kodem. Pozdrawiam serdecznie. rafał.
Bardzo dziękuje za tak szybką odpowiedź. A jest tu dział gdzie mogę dowiedzieć się w jaki sposób dobrać sobie głośniki do takiego radyjka, oraz jaką antenę zakupić żeby pasowała do W124? dziękuję.
wiku pisze:Bardzo dziękuje za tak szybką odpowiedź. A jest tu dział gdzie mogę dowiedzieć się w jaki sposób dobrać sobie głośniki do takiego radyjka, oraz jaką antenę zakupić żeby pasowała do W124? dziękuję.
Witam, czy istnieje jakaś możliwość uzyskania od radia numeru seryjnego? Nie mam niestety naklejki ani żadnych papierów od poprzedniego właściciela, może można podać jakąś kombinację na polu Enter Code Number, tak, aby wyświetlił się numer?
ruyven pisze:Witam, czy istnieje jakaś możliwość uzyskania od radia numeru seryjnego? Nie mam niestety naklejki ani żadnych papierów od poprzedniego właściciela, może można podać jakąś kombinację na polu Enter Code Number, tak, aby wyświetlił się numer?
Jeżeli nie masz na radiu żadnych numerów, lub naklejki z numerami, to udaj się do elektronika który sczyta z pamięci radia kod.