BMW BUSINESS RDS
Moderator: Administrator
Witam, mam pytanie czy można gdzie indziej odczytać nr seryjny radia posiadam radyjko bmw rds business
i nie posiadam do niego kodu, naklejki na radiu są wytarte nigdzie na obudowie nie widzę wybitego żadnego nr, częściowo widzę nr i jest to chyba PH7850R104985 z tym ze pierwsze P może być B i ostatnie dwie liczby 85 nie jestem ich pewny reszta już nie widoczna.
i nie posiadam do niego kodu, naklejki na radiu są wytarte nigdzie na obudowie nie widzę wybitego żadnego nr, częściowo widzę nr i jest to chyba PH7850R104985 z tym ze pierwsze P może być B i ostatnie dwie liczby 85 nie jestem ich pewny reszta już nie widoczna.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Przykro, elektronik i odczyt kodu z pamięci radia ratuje, lub postaraj się dokładnie odczytać nr seryjny.bubek2500 pisze:Witam, mam pytanie czy można gdzie indziej odczytać nr seryjny radia posiadam radyjko bmw rds business