![:]](./images/smilies/icon_confused.gif) .Czy ktos wie jak ją zaktualizować .Czy może ktos z okolic Ślaska może mi to zrobić oczywiście za drobna opłatą.....
  .Czy ktos wie jak ją zaktualizować .Czy może ktos z okolic Ślaska może mi to zrobić oczywiście za drobna opłatą.....  .no chyba że nie jest to aż tak skomplikowane .Pozdrawiam
 .no chyba że nie jest to aż tak skomplikowane .PozdrawiamModerator: Administrator
![:]](./images/smilies/icon_confused.gif) .Czy ktos wie jak ją zaktualizować .Czy może ktos z okolic Ślaska może mi to zrobić oczywiście za drobna opłatą.....
  .Czy ktos wie jak ją zaktualizować .Czy może ktos z okolic Ślaska może mi to zrobić oczywiście za drobna opłatą.....  .no chyba że nie jest to aż tak skomplikowane .Pozdrawiam
 .no chyba że nie jest to aż tak skomplikowane .PozdrawiamWitammkdugi pisze:Witam ,mam problem z moim navi,to znaczy mój pioneer jest z 2008 roku i nawigacja jest już troche.... niedokładna.Czy ktos wie jak ją zaktualizować .Czy może ktos z okolic Ślaska może mi to zrobić oczywiście za drobna opłatą.....
.no chyba że nie jest to aż tak skomplikowane .Pozdrawiam