Witam szukam kodu
jeep grand cherokee wk
Pozdrawiam
Kod jeep grand cherokee wk
Moderator: Administrator
-
- Moderator
Witam! Kod 4xxx Reszta na P.W.przemo45 pisze:Witam
Poszukuję kodu do radia grand cherokee wk
sn: TH1AA3234Y6714
SUPPLIER: 45811D
DATE CODE: 3234
-
- Moderator
Witam. Spróbować kod 4627acid pisze:witam. poszukuje kodu do mygig rer przekonwertowany na rew, tak namieszalem cos z uprade, ze wyswietlio mi jakis security code
Serial Number: T00BE295750902
Czy da rade pomoc?
Nie poszłomasterskay62 pisze:Witam. Spróbować kod 4627acid pisze:witam. poszukuje kodu do mygig rer przekonwertowany na rew, tak namieszalem cos z uprade, ze wyswietlio mi jakis security code
Czy da rade pomoc?
![:]](./images/smilies/icon_confused.gif)
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witamacid pisze:Nie poszłomasterskay62 pisze:Witam. Spróbować kod 4627acid pisze:witam. poszukuje kodu do mygig rer przekonwertowany na rew, tak namieszalem cos z uprade, ze wyswietlio mi jakis security code
Czy da rade pomoc?

Podaj takie dane jak na załączniku.
- Załączniki
-
- BE6802.gif (26.21 KiB) Przejrzano 1802 razy
naklejka jest zdrapana, jedyne co moge podac, to numer jaki wskazuje mi komputer diagnostyczny czyli:DEKSTER pisze:Witamacid pisze:Nie poszłomasterskay62 pisze: Witam. Spróbować kod 4627![]()
-nr seryjny - 05064401AH, ale to numer z modulu, teraz nie wiem czy radio faktycznie ma taki numer, ale chyba mialo jak wchodzilem w wersje oprogramowania
-wersja oprogramowania 090807
-wersja sprzetu 0305
To wszystko co podaje mi program po podlaczeniu do kompa, tu mix byl, bo wczesniejsze radio bylo REZ teraz RER, tak je z- upgradowalem ze masakra. RER oryginalnie nie mial zabezpieczen, ale jak wcisnalem tam wersje EU to juz jest ANTI-THEFT czyli przed kradzieza zabezbieczenie, chyba nic z tego nie wyjdzie

- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Testuj:acid pisze:naklejka jest zdrapana, jedyne co moge podac, to numer jaki wskazuje mi komputer diagnostyczny czyli:DEKSTER pisze:Witamacid pisze: Nie poszło![]()
-nr seryjny - 05064401AH, ale to numer z modulu, teraz nie wiem czy radio faktycznie ma taki numer, ale chyba mialo jak wchodzilem w wersje oprogramowania
-wersja sprzetu 0305
To wszystko co podaje mi program po podlaczeniu do kompa, tu mix byl, bo wczesniejsze radio bylo REZ teraz RER, tak je z- upgradowalem ze masakra. RER oryginalnie nie mial zabezpieczen, ale jak wcisnalem tam wersje EU to juz jest ANTI-THEFT czyli przed kradzieza zabezbieczenie, chyba nic z tego nie wyjdzie

lub do elektronika.
Dzieki wielkie, niestety lipa. oddalem do kolegi moze je ozywi...teraz musialem kupic zwykle zastepcze, pewnie tez bede potrzebowal, ale to jak przyjdzieDEKSTER pisze:Testuj:acid pisze:naklejka jest zdrapana, jedyne co moge podac, to numer jaki wskazuje mi komputer diagnostyczny czyli:DEKSTER pisze: Witam![]()
-wersja sprzetu 0305
4143
2141
lub do elektronika.