Witam proszę o pomoc w rozkowaniu radia DELCO CDR500
GM0500W9433549
DELCO CDR 500 (E) kod do radia
Moderator: Administrator
-
- Użytkownik
Witam potrzebuje kod do radia delco cdr500(e)
GM1500Y9335597
Z góry dziękuje za odpowiedz
pozdrawiam
GM1500Y9335597
Z góry dziękuje za odpowiedz
pozdrawiam
-
- Użytkownik
dziekuje za mega szybka odpowiedz czyli mam oryginalne radio i mam do niego kartke ale troche dziwny ten nr i nie wiedziałem jak wpisac bo kod byl 32001500 dziekuje jeszcze raz
pozdrawiam
pozdrawiam
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Z radiem do elektronika i odczyt kodu z pamięci radia ratuje.Trol266 pisze:Witam, mam problem, ponieważ nie posiadam kodu do radia w Oplu, :/ Cisza w aucie jest tragiczna...Radyjko CDR 500 (E), a numer seryjny to GM 050011250895
Bardzo proszę o pomoc :-)
Witam
Dziękuję serdecznie za kod do radia. Rozwiązuje to moje dwa problemy.
1. Poprzedni właściciel samochodu zmienił radio ze standardowego DELKO na JVC. Zmiana ta spowodowała nie mały problem. Otóż silnik gasł gdy samochód zwalniał np. przed skrzyżowaniem. Koszmar. Dzieje się tak gdyż sygnał z czujnika przebytej drogi (SDV (Speed Dependent Volume)) wędruje do radia i z radia do komputera. Pomysł jest prosty, gdy samochód jedzie szybciej (większy hałas), radio gra głośniej. Zamiana radia na JVC zakłóciła przebieg tego sygnału i nie docierał on do komputera. Dlatego w Oplach najlepiej nie zmieniać radia a jeśli już, to niech to zrobi ktoś kto na tym się zna.
2. Będę mógł słuchać radia.
Jeszcze raz wielkie podziękowania.
Dziękuję serdecznie za kod do radia. Rozwiązuje to moje dwa problemy.
1. Poprzedni właściciel samochodu zmienił radio ze standardowego DELKO na JVC. Zmiana ta spowodowała nie mały problem. Otóż silnik gasł gdy samochód zwalniał np. przed skrzyżowaniem. Koszmar. Dzieje się tak gdyż sygnał z czujnika przebytej drogi (SDV (Speed Dependent Volume)) wędruje do radia i z radia do komputera. Pomysł jest prosty, gdy samochód jedzie szybciej (większy hałas), radio gra głośniej. Zamiana radia na JVC zakłóciła przebieg tego sygnału i nie docierał on do komputera. Dlatego w Oplach najlepiej nie zmieniać radia a jeśli już, to niech to zrobi ktoś kto na tym się zna.
2. Będę mógł słuchać radia.
Jeszcze raz wielkie podziękowania.
Witam,
posiadam radio DELCO CDR 500 nr GM1500Y9447276 - po odłączeniu aku - wiadomo, niestety nie mam kodu. Proszę o kod do mojego radyjka.
Pozdrawiam
posiadam radio DELCO CDR 500 nr GM1500Y9447276 - po odłączeniu aku - wiadomo, niestety nie mam kodu. Proszę o kod do mojego radyjka.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czwartek 01 sty 1970, 01:00 przez Olo1977, łącznie zmieniany 1 raz.