Witam! Mam pewien problem. Kupiłam ostatnio Opla Corsę C z 2004r. Posiada ona radio CD 30 MP3. Niestaty radio to wyświetla cały czas RADIO SAFE i pika co kilka sekund. Niestety poprzedni właściciel mówi że jedynie rozkodował to radio ale nie sparował z samochodem.
I teraz moje pytanie: jak to zrobić. Czy trzeba go podpiąć pod komp. czy da się to zrobić za pomocą samego kodu? A jeśli kod wystarczy to co trzeba znać żeby poznać kod?
Wiem że to glupie pytanie, ale jestem w tym kompletnie zielona.
Z góry dziękuję za wskazówki i pozdrawiam:)
aagataa8 pisze:Witam! Mam pewien problem. Kupiłam ostatnio Opla Corsę C z 2004r. Posiada ona radio CD 30 MP3. Niestaty radio to wyświetla cały czas RADIO SAFE i pika co kilka sekund. Niestety poprzedni właściciel mówi że jedynie rozkodował to radio ale nie sparował z samochodem.
I teraz moje pytanie: jak to zrobić. Czy trzeba go podpiąć pod komp. czy da się to zrobić za pomocą samego kodu? A jeśli kod wystarczy to co trzeba znać żeby poznać kod?
Wiem że to glupie pytanie, ale jestem w tym kompletnie zielona.
Z góry dziękuję za wskazówki i pozdrawiam:)
Witam!
Radio nie zostało wylogowane z poprzedniego samochodu, musisz udać się do elektronika który to opanuje.
Witam
Bardzo proszę o kod do radia Delco type: CDR500(D)
Numer: GM0500X9478002
Przy okazji krótkie pytanie, kupiłem używane autko i nie znam całej jego historii. Dobrze rozumiem, że oryginalny kod który mam, a który nie chce odkodować prawdopodobnie jest przypisany do innego radia ?? Czy może kody są przypisane do konkretnego pojazdu ??
shake pisze:Witam
Bardzo proszę o kod do radia Delco type: CDR500(D)
Numer: GM0500X9478002
Przy okazji krótkie pytanie, kupiłem używane autko i nie znam całej jego historii. Dobrze rozumiem, że oryginalny kod który mam, a który nie chce odkodować prawdopodobnie jest przypisany do innego radia ?? Czy może kody są przypisane do konkretnego pojazdu ??
Z góry dziękuje.
Witam!
Z radiem do elektronika i odczyt kodu z pamięci radia, po numerze seryjnym nie ma szans rozkodować.