Kod do Delco CDR500
Moderator: Administrator
Admin pisze:Proszę podć numer zaczynający się od GMXXXXXXXXXXXX mający 14 znakówmichago pisze:Ja bym tez potrzebowal kod do cdr 2005 w opel corsa c
Dzięki za dobre chęci, znalazłem speca u siebie, zrobił mi to od razu,za nie wielkie pieniądze, nie musiałem szukać uchwytów do radia, no i tak sporo jestem do przodu z myślą taką ile bym zapłacił w serwisie, (lekka przesada) ale dzięki i Pozdrawiam !!!!
Mogę odczytać kod z pamięci tego radia, pisz w przypadku zainteresowaniagrisza pisze:witam chce narzeczonej wlozyc do opla to radyjko ale niemam kodu czy moglby mi ktos pomoc ?GM 0500W9397611 Z GORY DZIEKUJE.
Odczyt kodów z pamięci EEPROM - Seat, Skoda, Audi, VW, Opel i inne.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Brak w mojej bazie tego numeru, z radiem do elektronika i odczyt pamięci EEPROM radia ratuje, załatw wsad (bin) to postaramy się podać kod.Tomo99 pisze:Witam Serdecznie , baaardzo prosilbym o podanie kodu do radia cdr 500 nr GM050021265518 ...juz nie wytrzymuje nerwowo z tym radiem :D
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
To jest układ scalony na płycie radia, inaczej pamięć eeprom 24c16 w której min. jest zapisany kod, jeśli nie masz programatora, to radyjko zanieś do elektronika ;-)Tomo99 pisze:załatw wsad (bin) to postaramy się podać kod. :shock:![]()
mozna troszke jasniej odnosnie tego wsadu , nie orientuje sie za bardzo w tych radiach :->
Ciesze sie ze wogole mam kogo o to zapytac :mrgreen: