VOLVO V70 99.r
Moderator: Administrator
-
- Użytkownik
Cześć, po za kupie auta próbuje rozkodować radio w volvo V70. Niestety na radiu czy w instrukcji nie ma podanego kodu. Mam nadzieje że pomożecie. Kupiłem drugie radio ale po wpisaniu kodu wyskakuje cały czas komunikat TEL i nic nie da się zrobić. Liczę na to że po rozkodowaniu tego radia wszystko zadziała. Pozdrawiam
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam!macieku535 pisze:Cześć, po za kupie auta próbuje rozkodować radio w volvo V70. Niestety na radiu czy w instrukcji nie ma podanego kodu. Mam nadzieje że pomożecie. Kupiłem drugie radio ale po wpisaniu kodu wyskakuje cały czas komunikat TEL i nic nie da się zrobić. Liczę na to że po rozkodowaniu tego radia wszystko zadziała. Pozdrawiam
Najtańsza opcja to udaj się do elektronika, po numerze seryjnym nie ma szans rozkodować.
-
- Użytkownik
DEKSTER z czego to wynika że muszę się udać do elektronika? Przykładowo w dupowozie e36 rozkodowaliście mi na biegu radyjko bmw rds revers a z tym taki problem czy nie macie dostępu do pewnych informacji jeśli chodzi o volvo ?
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
PKT 1macieku535 pisze:DEKSTER z czego to wynika że muszę się udać do elektronika? Przykładowo w dupowozie e36 rozkodowaliście mi na biegu radyjko bmw rds revers a z tym taki problem czy nie macie dostępu do pewnych informacji jeśli chodzi o volvo ?
http://koddoradia.pl/regulamin-forum-vt9.htm#11