Co muszę podać, aby otrzymać kod ?
Moderator: Administrator
Proszę wyjąć radio i podać wszystko co jest na radiu, lub Nr VIN samochodu, może tak się uda.mandragona pisze:Po rozłączeniu akumulatora radio nagle podaje "kod " . Nie mam niestety kodu do radia
Co muszę podać, aby otrzymać kod ?
kod 22114mandragona pisze:Podaję wszystkie numery, które były napisane na radiu.
Mercedes Benz A 1688200186
Te numery były napisane długopisem na plakietce radia : 42332 oraz 22114
REF.NO CQ-LP37720L
Seria no. 57384
*PA9715W0057384
Włączasz zapłon i radio, na wyświetlaczu wyświetli się "C" będzie pulsowaćmandragona pisze:Mogę się jeszcze dowiedzieć jak wprowadzić ten kod?
Jestem totalnym laikiem i niestety będę, to robiła pierwszy raz w życiu
kod 12111anwis25 pisze:Witam potrzebuję kod do radia BECKER QO2 Mercedes-Benz TYP 30 Model 6051 Seria 58017192
Witam. To VIN zakodowany i powinien być w postaci elektronicznej, związane z maszyny, układu sterowania.dyla_m pisze:Witam,
Zakupiłem Mercedesa w169 z radiem Harman becker.
Niestety radio ma uszkodzone wysuwanie płyty Cd, żeby to naprawić musze wymontować radio z auta i obawiam się, że w związku z tym będzie potrzebny kod do radia, którego od poprzedniego właściciela nie otrzymałem.
W związku z powyższym chciałem zapytać, czy będzie wymagany kod do tego radia po odłączeniu, a jeśli tak czy jest możliwość uzyskania go tutaj.
Poniżej załączam zdjęcie z naklejką z radia.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc.
A można jaśniej troszeczkę naprawdę się na tym nie znam - o ile dobrze zrozumiałem to radio jest powiązane z tym autem i nie ma kodu?masterskay62 pisze:Witam. To VIN zakodowany i powinien być w postaci elektronicznej, związane z maszyny, układu sterowania.dyla_m pisze:Witam,
Niestety radio ma uszkodzone wysuwanie płyty Cd, żeby to naprawić musze wymontować radio z auta i obawiam się, że w związku z tym będzie potrzebny kod do radia, którego od poprzedniego właściciela nie otrzymałem.
W związku z powyższym chciałem zapytać, czy będzie wymagany kod do tego radia po odłączeniu, a jeśli tak czy jest możliwość uzyskania go tutaj.
Podaj numer VIN samochodu w którym radio było zamontowane od nowości.dyla_m pisze:A można jaśniej troszeczkę naprawdę się na tym nie znam - o ile dobrze zrozumiałem to radio jest powiązane z tym autem i nie ma kodu?masterskay62 pisze:Witam. To VIN zakodowany i powinien być w postaci elektronicznej, związane z maszyny, układu sterowania.dyla_m pisze:Witam,
Vin: WDD1690061J294235DEKSTER pisze:Podaj numer VIN samochodu w którym radio było zamontowane od nowości.dyla_m pisze:A można jaśniej troszeczkę naprawdę się na tym nie znam - o ile dobrze zrozumiałem to radio jest powiązane z tym autem i nie ma kodu?masterskay62 pisze: Witam. To VIN zakodowany i powinien być w postaci elektronicznej, związane z maszyny, układu sterowania.