Nie wiem czy wypada już w początkowej fazie forumowego stażu poprosić o kod do mojego radia. Może jednak wybaczycie to posunięcie ale przebywam w pracy daleko od Polski a dostęp do Internetu mam okazjonalny. Jednak już w maju wracam do domu i będę wtedy mógł już normalnie pracować na łamach Forum,
Mój problem:
Dostałem w "prezencie" od miejscowego kolegi (Polaka) radio, którego on nie potrzebuje i od dawna trzymał w garażu w szufladzie. Radio wygląda ładnie i zdaje się być w dobrym stanie,
Becker Grand Prix 2000.
Becker Typ: Grand Prix
Model-Nr: BE1302
Serial (Aparat) Nr: A 7467619
Mercedes Nr: *002 820 80 86
Ta gwiazdka to gwiazda Mercedesa nie ma jej na klawiaturze
Dziękuję.
Becker Grand Prix 2000
Moderator: Administrator
-
- Moderator
Witam, kod 9216Meloman pisze:Nie wiem czy wypada już w początkowej fazie forumowego stażu poprosić o kod do mojego radia. Może jednak wybaczycie to posunięcie ale przebywam w pracy daleko od Polski a dostęp do Internetu mam okazjonalny. Jednak już w maju wracam do domu i będę wtedy mógł już normalnie pracować na łamach Forum,
Mój problem:
Dostałem w "prezencie" od miejscowego kolegi (Polaka) radio, którego on nie potrzebuje i od dawna trzymał w garażu w szufladzie. Radio wygląda ładnie i zdaje się być w dobrym stanie,
Becker Grand Prix 2000.
Becker Typ: Grand Prix
Model-Nr: BE1302
Serial (Aparat) Nr: A 7467619
Mercedes Nr: *002 820 80 86
Ta gwiazdka to gwiazda Mercedesa nie ma jej na klawiaturze
Dziękuję.
DZIĘKUJĘ BAAARDZO !
Za 6 tygodni wracam do Polski i pierwsze co zrobię to uruchomię swoje auto z "nowym" radiem. Teraz jeszcze zbieram materiały (kabelki, instrukcje, schematy itp. czyli wszystko co może się przydać w eksploatacji) do tego radia. Pzdr.
Za 6 tygodni wracam do Polski i pierwsze co zrobię to uruchomię swoje auto z "nowym" radiem. Teraz jeszcze zbieram materiały (kabelki, instrukcje, schematy itp. czyli wszystko co może się przydać w eksploatacji) do tego radia. Pzdr.