da rade rozkodować radio blaupunkt typ CAR300(E)
GM0300X9618259
7648852320
NO.90533422
kod do radia blaupunkt
Moderator: Administrator
-
- Moderator
Spróbować kod 6274bodek pisze:witam wszystkich! podpinam sie do tematu... potrzebuje kod do radia car300...
GM 0300X9314734
NO 90 533 422
POZDRAWIAM! :-)
witam.
jesteście w stanie mi pomóc?
Potrzebuję kod do radia do forda mondeo mk4 , wymieniałem akumulator po zakupie samochodu i jak już wymieniłem to się zorientowałem że nie mam w żadnym dokumencie pinu do radia...
Bez tego pinu nie działa nic, radio , nawigacja itd
posiadam tylko numer vin pojazdu, czy na jego podstawie da się znaleść kod do radia który potrzebuję?
pozdrawiam
Potrzebuję kod do radia do forda mondeo mk4 , wymieniałem akumulator po zakupie samochodu i jak już wymieniłem to się zorientowałem że nie mam w żadnym dokumencie pinu do radia...
posiadam tylko numer vin pojazdu, czy na jego podstawie da się znaleść kod do radia który potrzebuję?
pozdrawiam
-
- Moderator
Czasem naciskając przyciski 6 i 1 razem lub 6 i 2 trzymając cały czas, wyświetli się numer seryjny radia, np V123456 lub M123456, jeżeli nie będzie takiego numeru musisz wyjąć radio i podać ten numer.hanss1000 pisze:witam.
pozdrawiam