Po numerze seryjnym nie ma szans rozkodować, serwis elektronik i odczyt kodu z pamięci radia, więcej na PW.Caweł pisze:Witam, jestem nowym uzytkownikiem tego forum. Potrzebuję kodu do radia MFD D z VW Sharan 2003 r. Mechanik odpiął akumulator, a poprzedni zagraniczny właściciel nigdzie nie zapisał mi tego kodu. Wszystkie książki mam, jednak przejrzałem je 3x i nie odnalazłem stosownego numeru. Vin to: WVWZZZ7MZ3V049354.
Numer radia (?) z instrukcji to: MFD deutsch 11.00 oraz 211.552.NHK.00 (nie wiem czy o ten nr chodzi).
Czy potrzebne są jeszcze jakieś inne numery seryjne radia? Wolałbym nie musieć go wyjmować z deski...
Z góry dzieki za pomoc
Poszukuję kodu do radia z navigacją mfd vw sharan
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
-
- Użytkownik
Witam potrzebuje kod do radia radio navigation system MFD VWZ1Z7A3629784 czy bedzie w stanie ktos pomoc Pozdrawiam
[/fade]
[/fade]
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Przykro, serwis lub elektronik i odczyt kodu z pamięci radia, więcej na PW.krystiannc1988 pisze:Witam potrzebuje kod do radia radio navigation system MFD VWZ1Z7A3629784 czy bedzie w stanie ktos pomoc Pozdrawiam
[/fade]
Witam
jestem tu nowy amój problem jest następujący: posiadam radio gamma i miałem problem z aku. Jednak przed wymianą akumulatora zasilanie było odpinane kilka razy na około 0,5h i wszystko było OK. Teraz kiedy samochód wogóle nie odpalił i musiałem wyjąc aku aby oddaćstary przy zakupie nowego to po około 5h radio wywaliło SAFE oraz 1000. W książce, która była przy samochodzie podczas odkupu w dziale RADIOANALOG GAMMA jest oderwana karta gdzie jak domyślam się był kod. W dziale CD-WECHSLER UND CD-SPIELER mam wklejkę z numerem VWZ5Z8E8131433. Czy to cośdaje aby odzyskać sprawność mojego radyjka? Jak narazie udało mi się radio zablokować poprzez przytrzymanie klawisza ">>" i narazie nie wiem jak długo to będzie zablokowane (z tego co czytam to jakaś godz. przy włączonej stacyjce.
Bardzo proszę o pomoc.
jestem tu nowy amój problem jest następujący: posiadam radio gamma i miałem problem z aku. Jednak przed wymianą akumulatora zasilanie było odpinane kilka razy na około 0,5h i wszystko było OK. Teraz kiedy samochód wogóle nie odpalił i musiałem wyjąc aku aby oddaćstary przy zakupie nowego to po około 5h radio wywaliło SAFE oraz 1000. W książce, która była przy samochodzie podczas odkupu w dziale RADIOANALOG GAMMA jest oderwana karta gdzie jak domyślam się był kod. W dziale CD-WECHSLER UND CD-SPIELER mam wklejkę z numerem VWZ5Z8E8131433. Czy to cośdaje aby odzyskać sprawność mojego radyjka? Jak narazie udało mi się radio zablokować poprzez przytrzymanie klawisza ">>" i narazie nie wiem jak długo to będzie zablokowane (z tego co czytam to jakaś godz. przy włączonej stacyjce.
Bardzo proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony czwartek 01 sty 1970, 01:00 przez leq, łącznie zmieniany 2 razy.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Przykro, jedynie elektronik i odczyt kodu z pamięci radia lub serwis, więcej szczegółów na PW.leq pisze:Witam
Bardzo proszę o pomoc.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam!donrafal pisze:Witam, potrzebuje kody do radia mdf.
Blaupunkt GMBH, 7 612 002 030
Skoda radio navigation, 1U0 035 191B, SKZ1Z7F6519613
Dzieki wielkie.
Najtańszą opcją to elektronik i odczyt kodu z pamięci radia.