witam mam problem, radio pokazywało SAFE i nie było kodu gdy już odczytałem
pamięć po włożeniu radia do auta nie pokazuje nic na wyświetlaczu radio się załącza słychać przez sekundę mechanizm płyty ale nic się już nie dzieje
proszę o pomoc co jest przyczyna takiego uszkodzenia czy może źle odczytałem pamięć w ponyprogu zaznaczyłem 8bit 2416
VDO CDR 500 po odczytaniu pamieci problem
Moderator: Administrator
kod 9591wajda3 pisze:witam mam problem, radio pokazywało SAFE i nie było kodu gdy już odczytałem
pamięć po włożeniu radia do auta nie pokazuje nic na wyświetlaczu radio się załącza słychać przez sekundę mechanizm płyty ale nic się już nie dzieje
proszę o pomoc co jest przyczyna takiego uszkodzenia czy może źle odczytałem pamięć w ponyprogu zaznaczyłem 8bit 2416
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Według wsadu kod jest 9591, mogłeś uszkodzić pamięć, a po wylutowaniu zapisałeś sobie plik bin przed odczytaniem, lub źle z powrotem ją wlutowałeś. Ciężko co kolwiek na odległość zasugerowaćwajda3 pisze:witam mam problem, radio pokazywało SAFE i nie było kodu gdy już odczytałem