WItam. Potrzebuję kodu do oryginalnego radia seat ibiza V produkcji technisat.
Numery:
SEZAZ1H7226743
ULSECD 6J0035153
VIN: VSSZZZ6JZ9R121705
Kod do radia seat ibiza V Technisat
Moderator: Administrator
-
- Moderator
Tylko do odczytu pamięci EEPROM radia w tym przypadku. 24C16 smd)smialy pisze:WItam. Potrzebuję kodu do oryginalnego radia seat ibiza V produkcji technisat.
Numery:
SEZAZ1H7226743
ULSECD 6J0035153
VIN: VSSZZZ6JZ9R121705
A mógłby ktoś mnie uświadomić jak to zrobić, oraz czy jestem w stanie to zrobić samemu? ( na forum nie znalałem takiej informacji)
W poniedziałek prawdopodobnie wybiorę się do jakiegoś zakładu, a w bielsku sobie liczą od 80zł w zwyż.
W poniedziałek prawdopodobnie wybiorę się do jakiegoś zakładu, a w bielsku sobie liczą od 80zł w zwyż.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli znasz się na elektronice i masz odpowiedni sprzęt to możesz to zrobić samemu, jeżeli nie, to tylko elektronik.smialy pisze:A mógłby ktoś mnie uświadomić jak to zrobić, oraz czy jestem w stanie to zrobić samemu? ( na forum nie znalałem takiej informacji)
Dziś odebałem radio z serwisu, trzebabylo odczekać 2h żeby wpisać kod.
Niestety nie przyjmuje podanego kodu, znów wchodzi w tryb SAFE.
Gość mówił, że radio moze miec blokade po vinie i przypisane do danego samochu. Niestety to radio pochodzi z innego samochodu, kupilem je na allegro.
Czy to możliwe, czy po prostu gość mi podał zły kod?
Gość mówił, że radio moze miec blokade po vinie i przypisane do danego samochu. Niestety to radio pochodzi z innego samochodu, kupilem je na allegro.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
To radio nie komunikuje się po "VIN-ie, mogła być ingerencja w pamięć radia i został zmieniony kod, udaj się do elektronika z radiem, bo stracisz tylko więcej kasy.smialy pisze:Dziś odebałem radio z serwisu, trzebabylo odczekać 2h żeby wpisać kod.