Witam serdecznie. Mam problem z radiem w aucie marki Ford Focus mk1.
Zresetowano mi dzisiaj błędy w komputerze poprzez wyciągnięcie klemów w akumulatorze i zresetowało mi również radio a nie posiadam kodu do niego gdyż w ksiązce był zapisany błędny kod który źle wpisałem 3 razy i teraz muszę czekać 30 minut na kolejną próbę a zostało m ich 5.
Radio które mam zamontowane to oryginalne radio na CD wersja 6000CD.
Niestety nie mam jak wyciągnąć radia a po wciśnięciu 1 i 6 na wyświetlaczu wyskakują mi następujące informacje:
DP MV SH(lub 5H gdyż trudno mi zweryfikować)
50700012
07-02-00
a pod spodem wyświetla się 0 255
Proszę Państwa o pomoc gdyż jutro wyjeżdżam do Krakowa a chciałbym też posłuchać radia.
Ford Focus mk1.
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
W takim razie trzeba wyjąć radio, innej możliwości nie ma.damiankac pisze:Witam serdecznie. Mam problem z radiem w aucie marki Ford Focus mk1.
Zresetowano mi dzisiaj błędy w komputerze poprzez wyciągnięcie klemów w akumulatorze i zresetowało mi również radio a nie posiadam kodu do niego gdyż w ksiązce był zapisany błędny kod który źle wpisałem 3 razy i teraz muszę czekać 30 minut na kolejną próbę a zostało m ich 5.
Radio które mam zamontowane to oryginalne radio na CD wersja 6000CD.
Niestety nie mam jak wyciągnąć radia a po wciśnięciu 1 i 6 na wyświetlaczu wyskakują mi następujące informacje:
DP MV SH(lub 5H gdyż trudno mi zweryfikować)
50700012
07-02-00
a pod spodem wyświetla się 0 255
Proszę Państwa o pomoc gdyż jutro wyjeżdżam do Krakowa a chciałbym też posłuchać radia.