Kod FIAT STILO
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Kod 7103 + IMMOBudyn78 pisze:Witam,
Byłbym bardzo wdzięczny za wygenerowanie kodu do mojego radia.
Model: 2FCF-18C838-BF
SERIAL NO: M002282
Radio musi być połączone elektronicznie z elektroniką w samochodzie
Częściowo działa. Radio "zatrybiło". Płyta CD gra, wyszukuje stacje ale samo radio nie graDEKSTER pisze:Kod 7103 + IMMOBudyn78 pisze:Witam,
Radio musi być połączone elektronicznie z elektroniką w samochodzie

- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Tak jak pisałem, radio łączy się również przez IMMO musisz iść do elektronika który to może jedynie opanować.Budyn78 pisze:Częściowo działa. Radio "zatrybiło". Płyta CD gra, wyszukuje stacje ale samo radio nie graDEKSTER pisze:Kod 7103 + IMMOBudyn78 pisze:Witam,
Radio musi być połączone elektronicznie z elektroniką w samochodziePo wciśnięciu przycisku SRC prosi o kolejny kod? Co robię źle?
Podziękował. Ważne, że w ogóle coś graDEKSTER pisze:Tak jak pisałem, radio łączy się również przez IMMO musisz iść do elektronika który to może jedynie opanować.Budyn78 pisze:Częściowo działa. Radio "zatrybiło". Płyta CD gra, wyszukuje stacje ale samo radio nie graDEKSTER pisze: Kod 7103 + IMMO
Radio musi być połączone elektronicznie z elektroniką w samochodziePo wciśnięciu przycisku SRC prosi o kolejny kod? Co robię źle?

- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Udaj się do najbliższego serwisu RTF i też opanują.Budyn78 pisze:Podziękował. Ważne, że w ogóle coś graDEKSTER pisze:Tak jak pisałem, radio łączy się również przez IMMO musisz iść do elektronika który to może jedynie opanować.Budyn78 pisze: Częściowo działa. Radio "zatrybiło". Płyta CD gra, wyszukuje stacje ale samo radio nie graPo wciśnięciu przycisku SRC prosi o kolejny kod? Co robię źle?
Jutro się wybiorę (ma ktoś dobry namiar w okolicach Bytomia?)
-
- Moderator
Wyczyść system audio z samochodu i po wszystkich liter i cyfr na każdej z etykiet, kodów kreskowych i pieczęcią jest metalowa obudowa.Sqiddy28 pisze:Witam! skąd wziąć serial radia ?
tzn ? ja trochę mało się orientuję w tych sprawachmasterskay62 pisze:Wyczyść system audio z samochodu i po wszystkich liter i cyfr na każdej z etykiet, kodów kreskowych i pieczęcią jest metalowa obudowa.Sqiddy28 pisze:Witam! skąd wziąć serial radia ?

-
- Moderator
http://koddoradia.pl/lokalizacja-numeru ... vt2205.htmSqiddy28 pisze:tzn ? ja trochę mało się orientuję w tych sprawachmasterskay62 pisze:Wyczyść system audio z samochodu i po wszystkich liter i cyfr na każdej z etykiet, kodów kreskowych i pieczęcią jest metalowa obudowa.Sqiddy28 pisze:Witam! skąd wziąć serial radia ?
Mam taką nalepkę na radiu czy to jest ten nr seryjny który jest potrzebny do zmodyfikowania kodu radia?masterskay62 pisze:http://koddoradia.pl/lokalizacja-numeru ... vt2205.htmSqiddy28 pisze:tzn ? ja trochę mało się orientuję w tych sprawachmasterskay62 pisze: Wyczyść system audio z samochodu i po wszystkich liter i cyfr na każdej z etykiet, kodów kreskowych i pieczęcią jest metalowa obudowa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.