Dzięki wielkie. Tylko jest jeden problem - w radio mogę wpisać tylko cyfry od 1 do 7 (przypisane do dolnych klawiszy)... Jest na to jakiśsposób, czy też może to radio nie jest od nowości w samochodzie?
pieczar pisze:Dzięki wielkie. Tylko jest jeden problem - w radio mogę wpisać tylko cyfry od 1 do 7 (przypisane do dolnych klawiszy)... Jest na to jakiśsposób, czy też może to radio nie jest od nowości w samochodzie?
To jedyna możliwość, wyjmij radio i podaj numery z naklejki, zweryfikuję kod.
Dzięki za pomoc. Niestety, chyba je zablokowałem permanentnie (próbując wcześniej wpisać jakośkod) bo teraz jest komunikat CODE WAIT i nie da się nic zrobić.
pieczar pisze:Dzięki za pomoc. Niestety, chyba je zablokowałem permanentnie (próbując wcześniej wpisać jakośkod) bo teraz jest komunikat CODE WAIT i nie da się nic zrobić.
Włączasz radio i zapłon i czekasz na możliwość wpisania kodu.
Nic z tego - wcześniej był komunikat "ENTER CODE" (coś w tym stylu) i dało sięwpisać cyfry (pojawiały sięna wyświetlaczu). Teraz jest "CODE WAIT" i nic więcej - po naciśnięciu jakiejkolwiek cyfry nic się nie dzieje.
pieczar pisze:Nic z tego - wcześniej był komunikat "ENTER CODE" (coś w tym stylu) i dało sięwpisać cyfry (pojawiały sięna wyświetlaczu). Teraz jest "CODE WAIT" i nic więcej - po naciśnięciu jakiejkolwiek cyfry nic się nie dzieje.
Pisałem już, masz czekać, nie gorączkuj się, napis CODE WAIT mówi sam za siebie CZEKAC