Clarion PN-3000N-A SECURE

FIAT, FORD, RENAULT, MERCEDES, OPEL

Moderator: Administrator

ODPOWIEDZ
pantome
Użytkownik

Witam, mam problem z radiem Clarion PN-3000N-A z Nissana Note. Chciałbym go mianowicie zamontować w Oplu ale pojawia się problem z zabezpieczeniami, jak wiadomo radio to komunikuje się z immo bez niego po włączeniu wyświetla SECURE. Czy jest jakiś sposób by to ominąć, ponoć można wgrać nową pamięć ale gdzie jej szukać? Jeśli ktoś się podejmie odpłatnie zdjąć wszystkie zabezpieczenia to jestem zainteresowany bo radio jest nowe i pasuje mi w oplu.
pozdrawiam
Tom
Awatar użytkownika
DEKSTER
Administrator
Kontakt:

pantome pisze:Witam, mam problem z radiem Clarion PN-3000N-A z Nissana Note. Chciałbym go mianowicie zamontować w Oplu ale pojawia się problem z zabezpieczeniami, jak wiadomo radio to komunikuje się z immo bez niego po włączeniu wyświetla SECURE. Czy jest jakiś sposób by to ominąć, ponoć można wgrać nową pamięć ale gdzie jej szukać? Jeśli ktoś się podejmie odpłatnie zdjąć wszystkie zabezpieczenia to jestem zainteresowany bo radio jest nowe i pasuje mi w oplu.
pozdrawiam
Tom
Udaj się do elektronika lub do serwisu RTV z radiem i opanują ci wszystko co będziesz chciał.
radiokody@gmail.com
Tel.: 722 171 351
WhatsApp +48 722 171 351
14-300 Morąg
pantome
Użytkownik

witam,
byłem nawet w trzech w Poznaniu i w każdym z nich dostałem odpowiedź, że aby to zrobić musieli by mieć zmieniony wsad pamięci czy coś takiego ale go nie mają i trzeba szukać po internecie a oni nie mają czasu, więc się tu znalazłem. Chyba że ktoś wie gdzie jest taki sprawdzony warsztat w Polsce, to proszę dać znać.
ODPOWIEDZ