Potrzebny kod do radia Grundig BETA 4
Moderator: Administrator
Witam,forumowiczów.Mam poważny problem jak większość zarejstrowanych tutaj osób.Potrzebuję kodu do radia vw beta 4 z golfa 2.Kod który dostałem od poprzedniego właściciela nie pasuje.Liczę na was.Nr radia dodałem w załączniku ale tutaj też napisze "VWZ2Z2P1183386"
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Kod 1773Matheo1 pisze:Witam,forumowiczów.Mam poważny problem jak większość zarejstrowanych tutaj osób.Potrzebuję kodu do radia vw beta 4 z golfa 2.Kod który dostałem od poprzedniego właściciela nie pasuje.Liczę na was.Nr radia dodałem w załączniku ale tutaj też napisze "VWZ2Z2P1183386"
-
- Moderator
Spróbować kod 1773Matheo1 pisze:Witam,forumowiczów.Mam poważny problem jak większość zarejstrowanych tutaj osób.Potrzebuję kodu do radia vw beta 4 z golfa 2.Kod który dostałem od poprzedniego właściciela nie pasuje.Liczę na was.Nr radia dodałem w załączniku ale tutaj też napisze "VWZ2Z2P1183386"
Witam serdecznie prosił bym o kod do radia sharan beta vwz2z2e4893118
stare padło kupiłem używane z rozpędu wyrzuciłem karton do pieca a jak sie okazało to facet nie zapisał kodu na radiu tylko wrzucił do paczki kartkę z kodem a ja głupi spaliłem pudło i zostałem bez kodu...normalnie nic tylko mi po
bardzo bym prosił o kod bo jak narazi to kupiłem kilo złomu
bo tyle jest warte radio bez kodu
pozdrawiam
stare padło kupiłem używane z rozpędu wyrzuciłem karton do pieca a jak sie okazało to facet nie zapisał kodu na radiu tylko wrzucił do paczki kartkę z kodem a ja głupi spaliłem pudło i zostałem bez kodu...normalnie nic tylko mi po

bardzo bym prosił o kod bo jak narazi to kupiłem kilo złomu

pozdrawiam
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Przykro, teraz z radiem do elektronika i odczyt kodu z pamięci radia ratuje.m@cavelli pisze:Witam serdecznie prosił bym o kod do radia sharan beta vwz2z2e4893118
stare padło kupiłem używane z rozpędu wyrzuciłem karton do pieca a jak sie okazało to facet nie zapisał kodu na radiu tylko wrzucił do paczki kartkę z kodem a ja głupi spaliłem pudło i zostałem bez kodu...normalnie nic tylko mi po![]()
bardzo bym prosił o kod bo jak narazi to kupiłem kilo złomubo tyle jest warte radio bez kodu
pozdrawiam