Kod do ford 6000cd
Moderator: Administrator
witam mam problem z zegarami w moim mondku i prawdopodobnie musze zresetowac twardego a co za tym idzie wylaczy mi sie radio i niestety nie posiadam kodow do mojego radia. jak wiadomo poprzedni wlasciciel nie udostepnil i nie mam z nim kontaktu, czy ktos zna kody do wszystkich serii radia fordowskiego?
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Wyciągniesz radio, podasz numer seryjny radia, który zaczyna się od np: M123456 lub V123456 i spróbujemy podać kod.Raph18 pisze:witam mam problem z zegarami w moim mondku i prawdopodobnie musze zresetowac twardego a co za tym idzie wylaczy mi sie radio i niestety nie posiadam kodow do mojego radia. jak wiadomo poprzedni wlasciciel nie udostepnil i nie mam z nim kontaktu, czy ktos zna kody do wszystkich serii radia fordowskiego?
-
- Użytkownik
Witam serdecznie potrzebuje kod do mojego radyjka. Ma na naklejce dwa nr M126632 albo 260819, wiec nie wiem co jest co. Prosze o kod. Pozdrawiam
-
- Użytkownik
A jak wpisujemy ten kod po podpieciu akumulatora?
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Wystarczy trochę zaparcia i wszystko jest na stronieŁysyGSF600 pisze:A jak wpisujemy ten kod po podpieciu akumulatora?
http://koddoradia.pl/instrukcja-wprowad ... -vt328.htm
super, dziala :DAdmin pisze:kod 1770kuki1904 pisze:witam potrzebuje kodu do radia
ford mondeo mk3 2004 6000 CD
serial no: M012758
dziekuje i pozdrawiam
wielkie dzieki
ale wyskoczylo mi 1 houer mode ?
czy to znaczy ze co godzine musze kod wpisywac??
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
1 HOUR MODE" taki napis powinien sie tylko wyświetlać wyłącznie wtedy gdy włączasz radio na postoju, nie zapalone auto i niewłożony kluczyk do stacyjki.kuki1904 pisze:super, dziala :DAdmin pisze:kod 1770kuki1904 pisze:witam potrzebuje kodu do radia
ford mondeo mk3 2004 6000 CD
serial no: M012758
dziekuje i pozdrawiam
wielkie dzieki
Radio po godzinie sie wyłączy co zapobiega rozładowaniu sie akumulatora...
Jesli masz inaczej to cos jest nie tak z kabelkami zasilania. :-)
czyli wszystko git bo bylo tak jak piszesz :DAdmin pisze:1 HOUR MODE" taki napis powinien sie tylko wyświetlać wyłącznie wtedy gdy włączasz radio na postoju, nie zapalone auto i niewłożony kluczyk do stacyjki.kuki1904 pisze:super, dziala :DAdmin pisze: kod 1770
wielkie dzieki
Radio po godzinie sie wyłączy co zapobiega rozładowaniu sie akumulatora...
Jesli masz inaczej to cos jest nie tak z kabelkami zasilania. :-)