Cześć po raz pierwszy na tym forum :-)
Mam nadzieję, że pomożecie, dostałem forda focusa z fabrycznym radiem ale nie dostałem do niego nic poza kluczykiem i dowodem rejestracyjnym. Czeka mnie wymiana aku a nie mając kodu do radia ... wiadomo.
Dane mojego radia:
Model 5000 RDS EON
Serial M007796
Part no. YL2F-18C838-AA
Z góry dziękuję za pomoc
Daniel
Ford Focus prośba o rozkodowanie fabrycznego radia
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam!Bozz pisze:Cześć po raz pierwszy na tym forum :-)
Mam nadzieję, że pomożecie, dostałem forda focusa z fabrycznym radiem ale nie dostałem do niego nic poza kluczykiem i dowodem rejestracyjnym. Czeka mnie wymiana aku a nie mając kodu do radia ... wiadomo.
Dane mojego radia:
Model 5000 RDS EON
Serial M007796
Part no. YL2F-18C838-AA
Z góry dziękuję za pomoc
Daniel

Wielkie dzięki za kod!
Przepraszam za być może głupie pytanie ale zwyczajnie nie znam się. Czy kod jest na stałe przypisany do mojego radia czy za każdym razem trzeba "generować" nowy kod gdy radio zostaje odcięte od prądu?
Przepraszam za być może głupie pytanie ale zwyczajnie nie znam się. Czy kod jest na stałe przypisany do mojego radia czy za każdym razem trzeba "generować" nowy kod gdy radio zostaje odcięte od prądu?
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Kod na stałe jest.Bozz pisze:Wielkie dzięki za kod!