Witam, nie mam czym i jak wyjąć te radio, nazwa radia Audio 10 cd a na panelu z tegoż radia który wyjąłem jest napisane A 170 820 0589
Może to coś pomoże, jeśli nie to wtedy pozostanie mi rozbebeszyć konsole.
Pozdrawiam MS
quki pisze:Witam, dalczego nie uzyskalem info odnosnie kodu do radia?
Przeciez podalem nr jaki sie znajduje na radiu.
Poszukaj na forum jakie dane są potrzebne do rozkodowania radia, numery z panela w ogóle nie są potrzebne, a z numeru VIN nie ma kodu, tak ciężko zrozumieć co jest napisane
Poszukaj na forum jakie dane są potrzebne do rozkodowania radia, numery z panela w ogóle nie są potrzebne, a z numeru VIN nie ma kodu, tak ciężko zrozumieć co jest napisane
To moze wystarczy napisac co i jak, TAK CIEZKO NAPISAC ? chroniczny wysiłek? Juz napisalem ze nie mam jak wyjac tego radia wiec, mozna odpisac - nie mam mozliwosci podania KODU bo..... i wiem i nie czekam.
To moze wystarczy napisac co i jak, TAK CIEZKO NAPISAC ? chroniczny wysiłek? Juz napisalem ze nie mam jak wyjac tego radia wiec, mozna odpisac - nie mam mozliwosci podania KODU bo..... i wiem i nie czekam.
Było napisane że masz wyjąć RADIO i to nie wystarczyło