cd car 30 mp3 delphi
Moderator: Administrator
-
- Użytkownik
Witam! Mam pytanie posiadam wyciągnięte radio z anglika car 30 mp3 delphi bez wylogowania, czy jest możliwość jego rozkodowania i wsadzenia do innego auta tak aby hulało wszystko jak powinno ? Proszę podpowiedź.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam!Pietrzek_Opel pisze:Witam! Mam pytanie posiadam wyciągnięte radio z anglika car 30 mp3 delphi bez wylogowania, czy jest możliwość jego rozkodowania i wsadzenia do innego auta tak aby hulało wszystko jak powinno ? Proszę podpowiedź.
Musi być wylogowane z poprzedniego auta, wrzuć wsad z pamięci radia, może się uda wylogować.
-
- Użytkownik
kurcze nie znam się na tym szukam kogoś kto to mi zrobi jest możliwość wylogowania na innym aucie czy musi być na tym samym ? bo tamtego auta już dawna niema.
-
- Użytkownik
Powiem o co mi dokładnie chodzi. Posiadam Astre G i chce w niej zamontować takie radio, kupiłem takie radio wsadziłem do tigry b chwile chodziło i wyświetliło safe display chcę wyjąć z tigry wyświetlacz i wiązki aby podłączyć to radio u siebie w astrze g czy da rade to radio jakoś wylogować i rozkodować ? tak aby mi chodziło
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Dałem odpowiedź, udaj się do elektronika.Pietrzek_Opel pisze:Powiem o co mi dokładnie chodzi. Posiadam Astre G i chce w niej zamontować takie radio, kupiłem takie radio wsadziłem do tigry b chwile chodziło i wyświetliło safe display chcę wyjąć z tigry wyświetlacz i wiązki aby podłączyć to radio u siebie w astrze g czy da rade to radio jakoś wylogować i rozkodować ? tak aby mi chodziło
-
- Użytkownik
Tak radio zawiozłem dziś do elektronika tylko ktoś mi powiedział że same rozkodowanie radia nie wystarczy, ponieważ dopóki go nie wyloguje nie wpisze kodu czy to prawda? czy jak się uda rozkodować to już radio będzie działać w każdym innym oplu bez żadnych problemów ?
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Kolego, czytaj to co się pisze, w pierwszym poście jest napisane że musi być wylogowane, a ty znów się powtarzasz.Pietrzek_Opel pisze:Tak radio zawiozłem dziś do elektronika tylko ktoś mi powiedział że same rozkodowanie radia nie wystarczy, ponieważ dopóki go nie wyloguje nie wpisze kodu czy to prawda? czy jak się uda rozkodować to już radio będzie działać w każdym innym oplu bez żadnych problemów ?
[center]TEMAT ZAMKNIĘTY.[/center]