Proszę o podanie kodu do radia zainstalowanego w moim Mercedesie ( kod zagubiony, auto po odłączeniu akumulatora) . Dane radia w załaczniku .
Pozdrawiam
kod do radia Mercedes klasy A 170
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam!dobrzyk pisze:Proszę o podanie kodu do radia zainstalowanego w moim Mercedesie ( kod zagubiony, auto po odłączeniu akumulatora) . Dane radia w załaczniku .
Pozdrawiam
Podaj nr VIN samochodu w którym radio było zamontowane od nowości lub jest, po numerze seryjnym nie ma szans rozkodować.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Wiem że jest zero "0", Kod jest prawidłowy według numery VIN i nr seryjnego, może nie wiemy jak się wprowadza koddobrzyk pisze:Niestety kod nie działa. Nie jesstem pewnien czy dobrze oldczytał Pan VIN tam jest zero przekreślone.
pzd.

http://www.dndservices.co.uk/mercedes-b ... d1001.html
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Z radiem do elektronika, przykro.dobrzyk pisze:Niestety pomimo prób wprowadzenia podanego kodu i zatwierdzenia go zgodnie z instrukcją radiio nie przyjmuje kodu i cały czas ponownie pojawia się migocząca pierwsza cyfra kodu .
pzd.
s.d.
Dzien dobry mam problem jak tu kazdy z rozkodowaniem radia w mercedesie dziewczyny
zabije mnie chyba ona jak nie bedzie dzialalo wiec jak mozna by prosic o pomoc a oto nr vin WDB1680081J283790 jest to mercedes A170 cdi z gory naprawde dziekuje. moj mail to rawcio90@wp.pl
zabije mnie chyba ona jak nie bedzie dzialalo wiec jak mozna by prosic o pomoc a oto nr vin WDB1680081J283790 jest to mercedes A170 cdi z gory naprawde dziekuje. moj mail to rawcio90@wp.pl
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam!rawcio90 pisze:Dzien dobry mam problem jak tu kazdy z rozkodowaniem radia w mercedesie dziewczyny

KIEDY BĘDĘ JUŻ STARA, USIĄDĘ SOBIE PRZED KOMINKIEM W BUJANYM FOTELU, OTOCZĘ SIĘ WNUKAMI I OPOWIEM IM HISTORIĘ JAK TO DAWNO DAWNO TEMU PEWIEN PRZEMIŁY PAN URATOWAŁ BABCIĘ PRZED KUPNEM NOWEGO RADIA.
SERDECZNE PODZIĘKOWANIA ZA POMOC

Roma
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Miły Textroma pisze:KIEDY BĘDĘ JUŻ STARA, USIĄDĘ SOBIE PRZED KOMINKIEM W BUJANYM FOTELU, OTOCZĘ SIĘ WNUKAMI I OPOWIEM IM HISTORIĘ JAK TO DAWNO DAWNO TEMU PEWIEN PRZEMIŁY PAN URATOWAŁ BABCIĘ PRZED KUPNEM NOWEGO RADIA.![]()

Pozdrawiam.
Witam,
Bardzo proszę o rozkodowanie radia w mercedesie klasy a. Oddałam do pseudomechanika, który jedyne co zrobił to rozkodował radio
NR VIN WDB1680091J607629. Z góry baaaardzo dziękuję
Pozdrawiam,
Magda
Bardzo proszę o rozkodowanie radia w mercedesie klasy a. Oddałam do pseudomechanika, który jedyne co zrobił to rozkodował radio

Pozdrawiam,
Magda