Kod do radia z navi alfa 147
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam!rafal121 pisze:Zmieniłem radio na te same (ten sam model), ale po włączeniu system każe podać kod. Jaki kod mam podać, nie posiadam żadnego, jak można to obejść lub skąd uzyskać ten kod?
Na początek zapoznaj się z tym: http://koddoradia.pl/regulamin-forum-vt9.htm#11
Jestem totalnie zielony, jeśli chodzi o tego typu portale i jakiekolwiek inne. Jest tam tyle wypełniania i niezrozumiałych rubryczek dla mnie, że to co udało i się zrobić to i tak uważam za sukces. Wklejam zdjęcie naklejki z radia i mam nadzieję, że uda się Państwu mi pomóc. Na prawdę bardzo oto proszę i postaram się wpisać lub wcisnąć co potrzeba, jeśli uda mi się tę pomoc u Was uzyskać. Polecili mi tę stronę alfoholicy
.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Przykro, nie ma szans rozkodować po numerze seryjnych tych modeli, najtańsza opcja to elektronik i odczyt kodu z pamięci radia.rafal121 pisze:Jestem totalnie zielony, jeśli chodzi o tego typu portale i jakiekolwiek inne. Jest tam tyle wypełniania i niezrozumiałych rubryczek dla mnie, że to co udało i się zrobić to i tak uważam za sukces. Wklejam zdjęcie naklejki z radia i mam nadzieję, że uda się Państwu mi pomóc. Na prawdę bardzo oto proszę i postaram się wpisać lub wcisnąć co potrzeba, jeśli uda mi się tę pomoc u Was uzyskać. Polecili mi tę stronę alfoholicy.