Witam. Kod 5426dawid63 pisze:Witam. Potrzebuje kod do radia Blaupunkt Punto II Nr. BP237547050211
kod do blaupunkt fiat
Moderator: Administrator
-
- Moderator
-
- Moderator
Witam. Kod 2114mazur pisze:Witam, potrzebuje kod do radia fiat doblo:
BP636370674824
Dzięki. Pozdrawiam.
Dzieki za odpowiedz, ale kompletnie nie wiem jak go wprowadzić, po naciśnięciu przycisku 6,4,4,6, od razu wyskakuje napis - wait.
Przeszukałem forum, internet, ale nie wiem jak to prawidłowo wprowadzić.
Proszę o instruktarz.
Proszę o instruktarz.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Sprawdź jeszcze raz czy dokładnie spisałeś numer seryjny radia.nabster pisze:Dzieki za odpowiedz, ale kompletnie nie wiem jak go wprowadzić, po naciśnięciu przycisku 6,4,4,6, od razu wyskakuje napis - wait.
Proszę o instruktarz.
http://www.dndservices.co.uk/fiat-ducat ... d1306.html
Witam
oto wszystko co jest na radiu
BP NR 7 645 358 316
FIAT NR 735 388 373 0
815BP535868144139
Odwiedziłem też linka, ale nic to nie dało zbytnio, wprowadzałem podobnie czyli po włączeniu radia wyskoczył napis CODE i po chwili kreski cztery,
zgodnie z moim kodem nacisnąłem klawisz 6 klawisz 4 jeszcze raz klawisz 4 i klawisz 6 od razu wskoczył napis wait, odczekałem kilka minut i radio odblokowało się po kolejnej próbie to samo.
Zastanawiam się tylko czy dobrze wprowadzam ten kod, bo u mnie akurat jest kod w przedziale 1-6, ale jak bym miał np. 7 czy 9 w kodzie to jak mam go wpisać skoro tylko mam na radiu klawisze od 1 do 6.
Liczę na odpowiedz.
BP NR 7 645 358 316
FIAT NR 735 388 373 0
815BP535868144139
Odwiedziłem też linka, ale nic to nie dało zbytnio, wprowadzałem podobnie czyli po włączeniu radia wyskoczył napis CODE i po chwili kreski cztery,
zgodnie z moim kodem nacisnąłem klawisz 6 klawisz 4 jeszcze raz klawisz 4 i klawisz 6 od razu wskoczył napis wait, odczekałem kilka minut i radio odblokowało się po kolejnej próbie to samo.
Zastanawiam się tylko czy dobrze wprowadzam ten kod, bo u mnie akurat jest kod w przedziale 1-6, ale jak bym miał np. 7 czy 9 w kodzie to jak mam go wpisać skoro tylko mam na radiu klawisze od 1 do 6.
Liczę na odpowiedz.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Według numeru co podałeś, kod jest prawidłowy, mogła być ingerencja w pamięć radia i został zmieniony kod, z radiem do elektronika i odczyt kodu z pamięci radia.nabster pisze:Witam
BP NR 7 645 358 316
FIAT NR 735 388 373 0
815BP535868144139
Liczę na odpowiedz.
Spróbuj 6222 jeśli nie przyjmie to tak jak pisałem.
Dzięki.
jutro spróbuję oczywiście,
Jednak to było auto firmowe i wątpię, aby ktoś się bawił w kombinację.
Do odłączenia akumulatora wszystko działało.
Rozumiem, że dobrze wprowadzam ten kod, czyli konkretna cyfra przypisana do konkretnego przycisku i w wypadku tego radia sekwencja kodu nie może być większa niż liczba sześć.
jutro spróbuję oczywiście,
Jednak to było auto firmowe i wątpię, aby ktoś się bawił w kombinację.
Do odłączenia akumulatora wszystko działało.
Rozumiem, że dobrze wprowadzam ten kod, czyli konkretna cyfra przypisana do konkretnego przycisku i w wypadku tego radia sekwencja kodu nie może być większa niż liczba sześć.