Kod: Zaznacz cały
proszę o wygenerowanie codu do radia radio padło po wyjezdzie od mechanika brak codu mam tylko numer seryjny PA9715W0054551.
Moderator: Administrator
Kod: Zaznacz cały
proszę o wygenerowanie codu do radia radio padło po wyjezdzie od mechanika brak codu mam tylko numer seryjny PA9715W0054551.
Witam!bruno pisze:Kod: Zaznacz cały
WITAM niestety kod 31241 nie pasuje proszę o inny kodDEKSTER pisze:Witam!bruno pisze:Kod: Zaznacz cały
Kod 31241
Kodów się nie czaruje, tylko z numeru seryjnego jaki podałeś, to kod jest prawidłowy, prześlij zdjęcie z numerami radia to zweryfikujemy.bruno pisze:WITAM niestety kod 31241 nie pasuje proszę o inny kodDEKSTER pisze:Witam!bruno pisze:Kod: Zaznacz cały
Kod 31241
DEKSTER pisze:Kodów się nie czaruje, tylko z numeru seryjnego jaki podałeś, to kod jest prawidłowy, prześlij zdjęcie z numerami radia to zweryfikujemy.bruno pisze:WITAM niestety kod 31241 nie pasuje proszę o inny kodDEKSTER pisze: Witam!
Kod 31241
Innego kodu nie będzie, mogła być ingerencja w pamięć radia i został zmieniony kod, z radiem do elektronika.bruno pisze:DEKSTER pisze:Kodów się nie czaruje, tylko z numeru seryjnego jaki podałeś, to kod jest prawidłowy, prześlij zdjęcie z numerami radia to zweryfikujemy.bruno pisze: WITAM niestety kod 31241 nie pasuje proszę o inny kod
WITAM przesyłam zdięcie
DEKSTER pisze:Innego kodu nie będzie, mogła być ingerencja w pamięć radia i został zmieniony kod, z radiem do elektronika.bruno pisze:DEKSTER pisze: Kodów się nie czaruje, tylko z numeru seryjnego jaki podałeś, to kod jest prawidłowy, prześlij zdjęcie z numerami radia to zweryfikujemy.
WITAM przesyłam zdięcie