Witam.
Będę wdzięczny za kod do blaupunkt car 300. Stary grafik ale jeździ tylko smutno bez radia :-)
GMO 300 T 5230616
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Blaupunkt car 300
Moderator: Administrator
Witam ponownie.
Jest maly problem z wpisaniem kodu ponieważ na wyświetlaczu mam napis "safe". Zgodnie z radą pozostawiłem włączone radio ale nic to nie zmienia. Co 2-3 godziny zachodzę do auta i wychodzi, że ono się wyłącza po jakimś czasie. Odpalam je ponownie i znowu komunikat "safe" Może macie na to jakąś radę? Z góry dziękuję za pomoc
Jest maly problem z wpisaniem kodu ponieważ na wyświetlaczu mam napis "safe". Zgodnie z radą pozostawiłem włączone radio ale nic to nie zmienia. Co 2-3 godziny zachodzę do auta i wychodzi, że ono się wyłącza po jakimś czasie. Odpalam je ponownie i znowu komunikat "safe" Może macie na to jakąś radę? Z góry dziękuję za pomoc
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Zapłon i radio włączone i czekaj na możliwość wpisania kodu, sprawdź podłączenie radia samo nie może się wyłączać.Strusiu pisze:Witam ponownie.