jakiś miesiąc temu w mojej mazdzie pojawił mi się komunikat code na moim radiu marki Philips o czym wspomniałem już w temacie tego wątku. W poszukiwaniu kodu przeszukałem wiele stron gdzie nie otrzymałem żadnej sensownej odpowiedzi lub kierunku w którym mogę się udać. Na całe szczęście udało mi się znaleźć to forum, na którym mam nadzieje że uda mi się uzyskać pomoc, za którą jednocześnie serdecznie dziękuję.
Moje radio to PHILIPS 22RC258/82, dla wizualizowania jakie to radio znalazłem takie samo na olx http://olx.pl/oferta/sprzedam-radio-phi ... 66gh3.html

Niestety moje radio nie posiada już sobie praktycznie żadnych naklejek producenta, które można zobaczyć na zdjęciach aukcji do której link podałem wcześniej.
Na całe szczęście posiadam jeszcze jedną naklejkę z kodem kreskowym, który też mi właśnie odpadł, zdjęcie jego wygląda następująco. Kod który mój skaner podał to: 24830970143984

Dodałem również kod grawerki na radiu, to jedyne dane jakie mam swojego radia, mam nadzieje że są wystarczające abym miał kod. Wiem że kod składa się z 4 cyfr.