Witam wszystkich jestem tu nowy to jak coś nie tegez to sorry
potrzebuje kod radia becker nr.BE 7860 i jeszcze mam to 20030158 jak by ktoś pomógł to z góry dziękuje
kod do radia becker
Moderator: Administrator
no i tak jak nie chce sie wyciągać radia tylko w samochodzie znalazłem jakiś papierek automotive systems tam były te nr.co podałem
Dobrzy ludzie podali kod a tu lipa
wyciągam radio a tu nr.BE 7818 i seria 35001303 może ten pierszy był od zmieniarki jak mogę jeszcze poprosić o kod to był bym bardzo wdzieczny i wiecej bym nikomu nic nie zawracał
wyciągam radio a tu nr.BE 7818 i seria 35001303 może ten pierszy był od zmieniarki jak mogę jeszcze poprosić o kod to był bym bardzo wdzieczny i wiecej bym nikomu nic nie zawracał
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
kod 16511przeszon pisze:no i tak jak nie chce sie wyciągać radia tylko w samochodzie znalazłem jakiś papierek automotive systems tam były te nr.co podałem
Mam jeszcze jeden problem z moim Beckerem. Na wyświetlaczu mam funkcję AUX ( czyli możliwość podłączenia zewnętrznego źródła muzyki), a niestety nie mam fizycznej możliwości podłączenia gdyż nie ma odpowiedniego kabelka wychodzącego z radia. Może wiesz gdzie należałoby się wlutować lub w inny cudowny sposób się podłączyć aby posłuchać muzyki np z MP3
Pozdrawiam
Piotr
Pozdrawiam
Piotr
PiotR.