Witam,
mam radyjko Blaupunkta do Oplca Corsy B, ale nie działa mi w 100% , kasety odczytuje bez problemu, radia brak, jak rozumiem potrzebuje kodu? Jak mam go tam wpisać? Można prosić o pomoc? I jaki to ma być kod?
Czy coś może jest zepsute? Co to może być, przeważnie? Dodam, że inne radio Alpine mi w tym samochodzie działa.
Blaupunkt SC 202(c)
No.: 90 381 123
7 642 852 521
GM 0202 R7678 194
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam-
Kosmopolak
Blaupunkt sc 202(c)
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
WitamKosmopolakk pisze:Witam,
mam radyjko Blaupunkta do Oplca Corsy B, ale nie działa mi w 100% , kasety odczytuje bez problemu, radia brak, jak rozumiem potrzebuje kodu? Jak mam go tam wpisać? Można prosić o pomoc? I jaki to ma być kod?
Czy coś może jest zepsute? Co to może być, przeważnie? Dodam, że inne radio Alpine mi w tym samochodzie działa.
Blaupunkt SC 202(c)
No.: 90 381 123
7 642 852 521
GM 0202 R7678 194
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam-
Kosmopolak

-
- Użytkownik
Jak mogę ten kod wpisać? Nie wiem, nigdy tego nie robiłem. Radio nie ma wyświetlacza, jak rozumiem jest połączone z wyświetlaczem samochodu, tam gdzie data itd. Mam normalnie wpisać 6086 w radiu czy jak? I jak mam wpisać 8? W radiu mam od 1-6? Jest jakaś procedura do wpisywania kodu?
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Kod wprowadzasz klawiszami od 1 do 4 i zatwierdzasz klawiszem "AS" a instrukcji wszędzie jest mnogo.Kosmopolakk pisze:Jak mogę ten kod wpisać? Nie wiem, nigdy tego nie robiłem. Radio nie ma wyświetlacza, jak rozumiem jest połączone z wyświetlaczem samochodu, tam gdzie data itd. Mam normalnie wpisać 6086 w radiu czy jak? I jak mam wpisać 8? W radiu mam od 1-6? Jest jakaś procedura do wpisywania kodu?
Z góry dzięki.
-
- Użytkownik
OK, dzięki,
co może być nie tak jeśli mi na wyświetlaczu samochodu, nic się nie pojawia, żądne SAFE, żadne kreski---, nic, tak jak miałem datę , temp. i godzinę tak po podłączeniu radia mam, nic się nie zmienia.
co może być nie tak jeśli mi na wyświetlaczu samochodu, nic się nie pojawia, żądne SAFE, żadne kreski---, nic, tak jak miałem datę , temp. i godzinę tak po podłączeniu radia mam, nic się nie zmienia.