Witam,
Zaginął mi kod do 6000 CD w moim Focusie. Spisałem z radia (po zdjęciu maskownicy) 2 numery, z czego ten krótszy wydaje się być niezbędny do odzyskania kodu.
Numer ten to: VKM225204.
Czytałem, że numery zaczynające się na V nie są łatwe do rozkodowania, ale z drugiej strony ten numer, gdyby zacząć go od M wygląda bardzo podobnie jak większość tu rozwiązanych (M225204).
Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Ford 6000 CD
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
fcm pisze:Witam,
Zaginął mi kod do 6000 CD w moim Focusie. Spisałem z radia (po zdjęciu maskownicy) 2 numery, z czego ten krótszy wydaje się być niezbędny do odzyskania kodu.
Numer ten to: VKM225204.
Czytałem, że numery zaczynające się na V nie są łatwe do rozkodowania, ale z drugiej strony ten numer, gdyby zacząć go od M wygląda bardzo podobnie jak większość tu rozwiązanych (M225204).
Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
kod 1850
kod 1850[/quote]
Dziękuję za bardzo szybką odpowiedź. Niestety po wpisaniu tego kodu dostałem komunikat "incorrect" więc jeszcze raz jutro wykręcę radio i zobaczę czy nie pomyliłem numeru. Ewentualnie być może źle go wpisałem? 0 uzyskałem przyciskając klawisz 4 dziesięć razy (może powinienem zostawić znak "-")?
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Dziękuję za bardzo szybką odpowiedź. Niestety po wpisaniu tego kodu dostałem komunikat "incorrect" więc jeszcze raz jutro wykręcę radio i zobaczę czy nie pomyliłem numeru. Ewentualnie być może źle go wpisałem? 0 uzyskałem przyciskając klawisz 4 dziesięć razy (może powinienem zostawić znak "-")?[/quote]fcm pisze:
kod 1850
Zajrzyj tu:
http://koddoradia.pl/viewtopic.php?t=126