Citroen Xsara Picasso
Moderator: Administrator
Witam. Pozdrawiam forumowiczów. Mam pytanie związane z radiem w tym modelu. Po pierwsze samochód kupiłem z importu i w radiu nie działa CD reszta OK. Oczywiście było odpięcie od akumulatora przy jakiejś tam naprawie, ale jak działa radio nic nie piszczy. Jak wkładam płytę to normalnie ją wciąga i nic się nie dzieje, za chwilę ją "wypluwa". Nie wiem czy radio się rozkodowało czy co? Niestety nie posiadam kodu do radia. Mam prośbę o informację co to może być czy jest uszkodzony laser czy muszę wpisać KOD. Podaję nr. radia z prośbą o podanie kodu do niego - CL041110458696.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witamkumho pisze:Witam. Pozdrawiam forumowiczów. Mam pytanie związane z radiem w tym modelu. Po pierwsze samochód kupiłem z importu i w radiu nie działa CD reszta OK. Oczywiście było odpięcie od akumulatora przy jakiejś tam naprawie, ale jak działa radio nic nie piszczy. Jak wkładam płytę to normalnie ją wciąga i nic się nie dzieje, za chwilę ją "wypluwa". Nie wiem czy radio się rozkodowało czy co? Niestety nie posiadam kodu do radia. Mam prośbę o informację co to może być czy jest uszkodzony laser czy muszę wpisać KOD. Podaję nr. radia z prośbą o podanie kodu do niego - CL041110458696.

Nie ma możliwości podania kodu, udaj się z radiem do elektronika.