Witam!
Proszę o kod do CDR 500(DELCO). Numer ser. GM1500Y9390241.
Po włączeniu zapłonu i przejściu do trybu wpisywania kodu, pojawia się na wyświetlaczu
"2 SAFE". Wyczytałem w necie, że trzeba odczekać 320 minut, aby wpisać kod po raz dziewiąty. Proszę o potwierdzenie tego lub poradę co robić dalej.
Pozdrawiam i dziękuję!
Numer seryjny 09136107 (nie wiem czy jest potrzebny).
CDR 500(DELCO)
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Uzbroić się w cierpliwość, włącz zapłon, włącz radia i czekaj do momentu kiedy będziesz miał możliwość wpisania kodu, to jest zapłata za wpisywanie wielokrotnie błędnych kodów :-)chris pisze:Witam!
Po włączeniu zapłonu i przejściu do trybu wpisywania kodu, pojawia się na wyświetlaczu
"2 SAFE". Wyczytałem w necie, że trzeba odczekać 320 minut, aby wpisać kod po raz dziewiąty. Proszę o potwierdzenie tego lub poradę co robić dalej.
Pozdrawiam i dziękuję!
kod 6014
Dzięki wielkieDEKSTER pisze:Uzbroić się w cierpliwość, włącz zapłon, włącz radia i czekaj do momentu kiedy będziesz miał możliwość wpisania kodu, to jest zapłata za wpisywanie wielokrotnie błędnych kodów :-)chris pisze:Witam!
Pozdrawiam i dziękuję!
kod 6014
Radyjko gra aż miło posłuchać ;-)