wojtexj23 pisze: ↑
2020-09-22, 18:14
ale ty jestes dziwny jak pozmieniałem ip loginy i maile to mi grzecznie podawałeś raz tylko sie pospieszyłem i robisz szopke ale czekaj za juz niedługo wracam znowu na zmiennym i grzecznie mi podasz kod bez pytania o pierdoły do zobaczenia i dzieki za juz około 100 kodów
Już nie mogę się doczekać, zdziwisz się jak żadnego kodu już za free nie otrzymasz. Grzecznie jeśli będziesz chciał kod, to za niego zapłacisz i wszyscy którzy będą potrzebować kod, niech podziękują Tobie.
Powodzenia.
Xirenov94 pisze: ↑poniedziałek 02 lis 2020, 15:52
Witam serdecznie,
Aby uruchomić radio potrzebuję kodu, którego niestety nie posiadam.
Czy może mi Pan pomóc?
Xirenov94 pisze: ↑poniedziałek 02 lis 2020, 15:52
Witam serdecznie,
Aby uruchomić radio potrzebuję kodu, którego niestety nie posiadam.
Czy może mi Pan pomóc?
Witam Wszystkich. Tak jestem nowym forumowiczem. Dziś po południu odłączyłem przypadkiem jeden przewód od akumulatora i po podłączeniu go znów - okazało się że jest od radia Prosi o podanie kodu którego nigdzie nie mogę znaleźć. Widziałem na forum, że większość podaje numerynitd. ale Ja nie mam pojęcia o które chodzi Jedynie co to "jakoś" zdemontowanej radio i zrobiłem zdjęcie tych numerków (nie mam pojęcia które to są)
synek048 pisze: ↑sobota 14 lis 2020, 18:49
Witam Wszystkich. Tak jestem nowym forumowiczem. Dziś po południu odłączyłem przypadkiem jeden przewód od akumulatora i po podłączeniu go znów - okazało się że jest od radia Prosi o podanie kodu którego nigdzie nie mogę znaleźć. Widziałem na forum, że większość podaje numerynitd. ale Ja nie mam pojęcia o które chodzi Jedynie co to "jakoś" zdemontowanej radio i zrobiłem zdjęcie tych numerków (nie mam pojęcia które to są)
Madzia31 pisze: ↑wtorek 01 gru 2020, 19:39
Dzień dobry,
Panowie proszę o pomoc.
Potrzebuje kod do radia, zdjęcie naklejki z radia w załączeniu.
W ASO chcą 700 zł za wygenerowanie kodu
IMG-20201201-WA0012.jpg
Witam.
Najtańszą opcją to udać się z radiem do elektronika.