Bardzo proszę o podanie kodu do radia
GM BLAUPUNKT 453116246
No: 13 190 856
Type : CD 30
URA 70.03.01YY
Kod do radia GM BLAUPUNKT
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witamalgor pisze:Bardzo proszę o podanie kodu do radia
GM BLAUPUNKT 453116246
No: 13 190 856
Type : CD 30
URA 70.03.01YY

Radio jest nie kodowane, działa bez kodu , jak masz je zablokowane to prawdopodobnie nie zostało wylogowane z poprzedniego auta, udaj się do elektronika.
Witam,
Dziękuję bardzo za odpowiedź,ale mam jeszcze pytanie:
Samochód Opel Astra III kupiłem z radiem
BLAUPUNKT CD 30 od poprzedniego właściciela, nie znam historii auta i radia ale radio grało normalnie do czasu aż przy czyszczeniu klimatyzacji wyjąłem radio i odpiąłem przewody, na wyświetlaczu pojawiło się:" Display Safe"
Pytanie brzmi skoro wszystko działało (było sparowane?) i ja nie wymieniłem radia ani wyświetlacza co spowodowało "rozparowanie" sprzętu?
Bardzo proszę o pomoc.![:]](./images/smilies/icon_confused.gif)
Samochód Opel Astra III kupiłem z radiem
![:]](./images/smilies/icon_confused.gif)
Pytanie brzmi skoro wszystko działało (było sparowane?) i ja nie wymieniłem radia ani wyświetlacza co spowodowało "rozparowanie" sprzętu?
Bardzo proszę o pomoc.
![:]](./images/smilies/icon_confused.gif)
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witamalgor pisze:Witam,
Samochód Opel Astra III kupiłem z radiemBLAUPUNKT CD 30 od poprzedniego właściciela, nie znam historii auta i radia ale radio grało normalnie do czasu aż przy czyszczeniu klimatyzacji wyjąłem radio i odpiąłem przewody, na wyświetlaczu pojawiło się:" Display Safe"
Bardzo proszę o pomoc.

Na E-mail wysłana wiadomość.