Daria254 pisze:Witam,
Prośba o kod do radia Becker DTM
Model: BE 7912
Serial: 45007375
Z góry dzięki
Witam
Kod 42326
Kod niestety nie działa, po wpisaniu nic się nie dzieje może ma znaczenie to, że na radiu jest zaznaczone HIGH SPEED? Albo to może jakiś problem z radiem.
Daria254 pisze:Witam,
Prośba o kod do radia Becker DTM
Model: BE 7912
Serial: 45007375
Z góry dzięki
Witam
Kod 42326
Kod niestety nie działa, po wpisaniu nic się nie dzieje może ma znaczenie to, że na radiu jest zaznaczone HIGH SPEED? Albo to może jakiś problem z radiem.
Daria254 pisze:
Zdjęcie prześlij, zweryfikujemy numer seryjny.
Dzięki !
Kod jest prawidłowy, jeśli go nie przyjmuje, to coś jest z radiem lub został zmieniony kod, udaj się do elektronika.
Kupiłem auto w Niemczech i mam problem z odblokowanie radia. Książka jest ale tam żadnego kodu nie ma. Te kody co zostały przedstawione na stronie to nie działają :/
Proszę o pomoc.
Kupiłem auto w Niemczech i mam problem z odblokowanie radia. Książka jest ale tam żadnego kodu nie ma. Te kody co zostały przedstawione na stronie to nie działają :/
Proszę o kod*.