stilo
Moderator: Administrator
Siema forumowicze mam problem z zmieniarka cd blaupunkt do fiata stilo na obudowie znalazlem naklejke z kodem ale niestety nie pasuje. czy moze mi ktos pomoc. z gory dziekuje jak niewiem co. korzystalem z kilku forow (rowniez zagranicznych) ale pomimo wielu prob zmieniarka nadal milczy. Otrzymalem kod 7981 aleniestety po wpisaniu tego kodu zmieniarka nie reaguje a zasilanie posiada bo swieca sie czerwone diody. radio wywala wait 60 minut i trwa odliczanie do zera kiedy to mozna wpisac kod ponownie. czy to mozliwe ze robie cos nietak czy moze zmieniarka jest walnieta. za wszelakie informacje na ten temat dziekuje bo kaset sluchac niechcialbym. Dane zmieniarki to made in portugal BP9100Y4203081 / 815 / ICD / A09 / 7 607 769 100 / 021538 . wpisuje klawiszem 1 cyfre 7 potwierdzam 5 i ta cyfra znika , klawiszem 2 cyfre 9 potwierdzam 5 i tak dalej poczym pulsuja cztery kreski i nic sie nie dzieje po chwili wlanczam radio i gdy chce wlaczyc src wywala wait 1:00 i odlicza. moze na tym forum ktos moze mi pomoc. thx rafal
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
kod 6425 lub 3341rafal pisze:Siema forumowicze mam problem z zmieniarka cd blaupunkt do fiata stilo na obudowie znalazlem naklejke z kodem ale niestety nie pasuje. czy moze mi ktos pomoc. z gory dziekuje jak niewiem co. korzystalem z kilku forow (rowniez zagranicznych) ale pomimo wielu prob zmieniarka nadal milczy. Otrzymalem kod 7981 aleniestety po wpisaniu tego kodu zmieniarka nie reaguje a zasilanie posiada bo swieca sie czerwone diody. radio wywala wait 60 minut i trwa odliczanie do zera kiedy to mozna wpisac kod ponownie. czy to mozliwe ze robie cos nietak czy moze zmieniarka jest walnieta. za wszelakie informacje na ten temat dziekuje bo kaset sluchac niechcialbym. Dane zmieniarki to made in portugal BP9100Y4203081 / 815 / ICD / A09 / 7 607 769 100 / 021538 . wpisuje klawiszem 1 cyfre 7 potwierdzam 5 i ta cyfra znika , klawiszem 2 cyfre 9 potwierdzam 5 i tak dalej poczym pulsuja cztery kreski i nic sie nie dzieje po chwili wlanczam radio i gdy chce wlaczyc src wywala wait 1:00 i odlicza. moze na tym forum ktos moze mi pomoc. thx rafal