VW Caddy Blaupunkt RCD 300, kod do radia
Moderator: Administrator
Witam. Od kilku dni jestem właścicielem wyżej wymienionego pojazdu, i mam problem związany z kodem do radia też wymienionego w tytule. Mianowicie razem z tym radiem dostałem też kod - 0768, jednak po wpisaniu i próbie zatwierdzenia, kod znika. Pojawia się za to napis SAFE. Próbowałem odblokować to kilka razy, co takiego spieprzyłem? Dane radia w załączniku. Proszę o szybką odpowiedź.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam.m4sherman pisze: ↑piątek 01 sty 2021, 19:03 Witam. Od kilku dni jestem właścicielem wyżej wymienionego pojazdu, i mam problem związany z kodem do radia też wymienionego w tytule. Mianowicie razem z tym radiem dostałem też kod - 0768, jednak po wpisaniu i próbie zatwierdzenia, kod znika. Pojawia się za to napis SAFE. Próbowałem odblokować to kilka razy, co takiego spieprzyłem? Dane radia w załączniku. Proszę o szybką odpowiedź.
Jeśli nie przyjmuje to znaczy jest nie prawidłowy.
Więcej w tym wątku

- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Witam.m4sherman pisze: ↑piątek 01 sty 2021, 19:03 Witam. Od kilku dni jestem właścicielem wyżej wymienionego pojazdu, i mam problem związany z kodem do radia też wymienionego w tytule. Mianowicie razem z tym radiem dostałem też kod - 0768, jednak po wpisaniu i próbie zatwierdzenia, kod znika. Pojawia się za to napis SAFE. Próbowałem odblokować to kilka razy, co takiego spieprzyłem? Dane radia w załączniku. Proszę o szybką odpowiedź.
Kod