Witam kolegów mam opelka astrę z 1998 roku ,niestety z kaseciakiem . Wczoraj zakupiłem na szrocie radio cdr 500 ale bez kodu. Czy ktoś z kolegów może pomóc?
Numer na radiu to GM1500Y9704272.
Dziękuję za pomoc
kod do radia delco cdr 500
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
kod 8628gmlodecki pisze:Witam kolegów mam opelka astrę z 1998 roku ,niestety z kaseciakiem . Wczoraj zakupiłem na szrocie radio cdr 500 ale bez kodu. Czy ktoś z kolegów może pomóc?
Numer na radiu to GM1500Y9704272.
Dziękuję za pomoc
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Jestem pewien tego kodu, a ty kolego jesteś pewien że dobrze spisałeś numer :?: jeśli tak to z radiem do elektronika i odczyt kodu z pamięci radia. Rozumię że znasz procedurę wpisania kodu :?:gmlodecki pisze:Dziękuję kolego , ale czy jesteś pewny tego kodu? Pytam dlatego ,że wbiłem go i pokazało mi jeszcze 9 prób.
pozdrawiam
Znam procedurę wbijania kodu. Pytam o poprawność kodu nie dlatego ,że ci nie ufam ale mylić się -rzecz ludzka. na moim radiu są jakiś cyfry niestety pierwsza jest raczej nie do odczytania. przesyłam załącznik i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czwartek 01 sty 1970, 01:00 przez gmlodecki, łącznie zmieniany 1 raz.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Mógł zostać zmieniony kod, na radiu jest chyba napisany 8642, spróbuj wprowadzić ten kod, jak nie przyjmie to elektronik.gmlodecki pisze:Znam procedurę wbijania kodu. Pytam o poprawność kodu nie dlatego ,że ci nie ufam ale mylić się -rzecz ludzka. na moim radiu są jakiś cyfry niestety pierwsza jest raczej nie do odczytania. przesyłam załącznik i pozdrawiam