witam potrzebuje kodu do radia fabrycznego NISSAN CY03A
model PN-2649N Clarion
nr.seryjny CL O65960039982
partia 28185 EB400
pozdrawiam
kod do radia NISSAN PN-2649N
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Z radiem do elektronika, radio musi być podłączone elektronicznie z elektroniką w samochodzie (IMMO) + kodfilon705 pisze:witam potrzebuje kodu do radia fabrycznego NISSAN CY03A
model PN-2649N Clarion
nr.seryjny CL O65960039982
partia 28185 EB400
pozdrawiam
Witam podpiąłem to radio przez przejściówkę ISO do mojego Audi i wola tylko kod nie ma żadnego błędu ze to inne auto(żadnego komunikatu o IMMO brak)
radio po podłączeniu do audi normalnie pobiera płytę CD następnie szuka i prosi o podanie kodu?
poproszę o kod jeśli to możliwe to sprawdzę czy zaakceptuje znalazłem na forum elektroda że gość uruchomił to radio na stole bez IMMO ?
radio po podłączeniu do audi normalnie pobiera płytę CD następnie szuka i prosi o podanie kodu?
poproszę o kod jeśli to możliwe to sprawdzę czy zaakceptuje znalazłem na forum elektroda że gość uruchomił to radio na stole bez IMMO ?
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Z fusów mam ci wywróżyć kod :?: :?: Proszę bardzo 6666 pisałem chyba w naszym języku, wszystko można zrozumieć, żaden komunikat IMMO się nie wyświetli kolego, udaj się do elektronika, bo inaczej nie załatwisz kodu lub do serwis.filon705 pisze:Witam podpiąłem to radio przez przejściówkę ISO do mojego Audi i wola tylko kod nie ma żadnego błędu ze to inne auto(żadnego komunikatu o IMMO brak)
TEMAT ZAMKNIĘTY.