KOD DO RADIA BETA VI

FIAT, FORD, RENAULT, MERCEDES, OPEL

Moderator: Administrator

ODPOWIEDZ
Justyna
Użytkownik

Dzień dobry,

padł mi akumulator w Golfie III Variant i po zmianie nie mogę uruchomić radia. Bardzo prosiłabym o podanie kodu do radia BETA VI. Numer seryjny to VWZ2Z2S5861628.

Na radiu są jakieś naklejki i próbowałam jakieś tam numery wpisać, ale pojawiło się Safe2. Czy ktoś może wie co teraz zrobić? Bo chyba nie da się nic wpisać aktualnie :(
VW Golf III Variant Rolling Stones
Awatar użytkownika
DEKSTER
Administrator
Kontakt:

Justyna pisze:Dzień dobry,

padł mi akumulator w Golfie III Variant i po zmianie nie mogę uruchomić radia. Bardzo prosiłabym o podanie kodu do radia BETA VI. Numer seryjny to VWZ2Z2S5861628.

Na radiu są jakieś naklejki i próbowałam jakieś tam numery wpisać, ale pojawiło się Safe2. Czy ktoś może wie co teraz zrobić? Bo chyba nie da się nic wpisać aktualnie :(
Włącz zapłon, włącz radio i czekaj na możliwość wpisania kod, może to potrwać godz. lub dłużej.

Kod 1683
radiokody@gmail.com
Tel.: 722 171 351
WhatsApp +48 722 171 351
14-300 Morąg
Justyna
Użytkownik

DEKSTER pisze:
Justyna pisze:Dzień dobry,

Włącz zapłon, włącz radio i czekaj na możliwość wpisania kod, może to potrwać godz. lub dłużej.

Kod 1683
Działa! Bardzo dziękuję za pomoc! Pozdrawiam serdecznie.
VW Golf III Variant Rolling Stones
ODPOWIEDZ