Witam serdecznie. bardzo bym prosił o podanie kodu do radia auta marki FORD Mondeo MKIV rok produkcji 2010. Nr VIn auta to : WF0GXX6BBGAU35L64 nr seryjny radia jaki udalo mi sie zczytać to 7S7T-18C939-DE / V012195 Po prostu mialem awarie samochodu. nie wiem czy ktos mial podobny przypadek, ale tydzien czasu szukali co i jak i sie okazalo ze byla rozlaczona jakas kostka. Wiadomo, ze wtedy radio sie rozkodowuje. Dlatego byłbym wdzieczny bardzo za podanie kodu do rozkodowania.
Dziekuje i zycze szerokiej drogi wszystkim uzytkownikom forum.
p.s. jakby ktoś był zainteresowany to auto jest do sprzedania.
Poprosze o kod do radia Ford Mondeo MkIV 2010r.
Moderator: Administrator
-
- Użytkownik
Mam do sprzedania Forda Mondeo 2010 r. 2.0 TDCi 140 km tylko 110k przebiegu.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Do wersji V nie ma kalkulatora kodów, więcej na PW.traffictiesto pisze:Witam serdecznie. bardzo bym prosił o podanie kodu do radia auta marki FORD Mondeo MKIV rok produkcji 2010. Nr VIn auta to : WF0GXX6BBGAU35L64 nr seryjny radia jaki udalo mi sie zczytać to 7S7T-18C939-DE / V012195 Po prostu mialem awarie samochodu. nie wiem czy ktos mial podobny przypadek, ale tydzien czasu szukali co i jak i sie okazalo ze byla rozlaczona jakas kostka. Wiadomo, ze wtedy radio sie rozkodowuje. Dlatego byłbym wdzieczny bardzo za podanie kodu do rozkodowania.
Dziekuje i zycze szerokiej drogi wszystkim uzytkownikom forum.
p.s. jakby ktoś był zainteresowany to auto jest do sprzedania.