kod do radia honda
Moderator: Administrator
Witam,
Proszę o pomoc z odkodowaniem radia Honda Civic 2001
kody z radia które wyświetlają się po zastosowaniu instrukcji z Jak uzyskać numer seryjny radia HONDA Civic / Accord to:
L0091
U3001
niestety nie mam możliwości wyjęcia radia gdyż auto jest u mamy w innym mieście, mogę podać VIN jeśli będzie pomocny
z góry dziękuję za pomoc :-)
kody z radia które wyświetlają się po zastosowaniu instrukcji z Jak uzyskać numer seryjny radia HONDA Civic / Accord to:
L0091
U3001
niestety nie mam możliwości wyjęcia radia gdyż auto jest u mamy w innym mieście, mogę podać VIN jeśli będzie pomocny
Ostatnio zmieniony wtorek 11 cze 2013, 17:10 przez vookie, łącznie zmieniany 1 raz.
Vookie
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Po numerze VIN jedynie w serwisie, musisz wyjąć radio i spisać numery.vookie pisze:Witam,
L0091
L3000
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Po numerze seryjnym nie ma szans rozkodować, serwis lub z radiem do elektronika.vookie pisze:Kody U3001 L0091
Serial A1010091
może przydać się komuś informacja że wystarczy odgiąć kieszeń pod radiem i od spodu jest naklejka z numerem seryjnym :-)