Jak w tytule, po zczytaniu pamięci 93c46A ( rotate) zał. nr 1 odczytałem kod 2323 ( chyba dobrze ) organizacja 16 bit ,ale po wlutowaniu pasztet - brak w ogóle napisu CODE na wyświetlaczu ( na pulpicie samochodu ). Po lekturze z ,, Elektrody,, zdecydowałem na załadunek innego wsadu - zał. nr 2 o wiadomym kodzie 2**4 , ale niestety też brak wyświetlacza :-( i teraz już jestem w rozpaczy , czy mogę liczyć na jakąś pomoc podpowiedź co się dzieje ?? Mechanicznie ( elektrycznie ) raczej żadnego błędu nie popełniłem. Z Elektrody naczytałem się dość duzo , ale .... niby były takie przypadki i podobno wsad nr 2 pomógł , a u mnie coś nie tak .
Proszę o pomoc, za którą z góry dziękuję bo jestem w tzw.,, czarnej d.....,,
Problematyczny SAAB i radio PU-9715A prośba o weryfikację i
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
WitamBogdank pisze:Jak w tytule, po zczytaniu pamięci 93c46A ( rotate) zał. nr 1 odczytałem kod 2323 ( chyba dobrze ) organizacja 16 bit ,ale po wlutowaniu pasztet - brak w ogóle napisu CODE na wyświetlaczu ( na pulpicie samochodu ). Po lekturze z ,, Elektrody,, zdecydowałem na załadunek innego wsadu - zał. nr 2 o wiadomym kodzie 2**4 , ale niestety też brak wyświetlacza :-( i teraz już jestem w rozpaczy , czy mogę liczyć na jakąś pomoc podpowiedź co się dzieje ?? Mechanicznie ( elektrycznie ) raczej żadnego błędu nie popełniłem. Z Elektrody naczytałem się dość duzo , ale .... niby były takie przypadki i podobno wsad nr 2 pomógł , a u mnie coś nie tak .
Proszę o pomoc, za którą z góry dziękuję bo jestem w tzw.,, czarnej d.....,,

Licznik błędów (Counter) 16912
Spróbuj tego wsadu, więcej na PW.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.