Fabryczne radio PN-3000N-B Nissan Navara kod

FIAT, FORD, RENAULT, MERCEDES, OPEL

Moderator: Administrator

ODPOWIEDZ
dellc610
Użytkownik

Na wstępie witam wszystkich. Ostatnio dostałem od swojego wuja z Anglii fabryczne radio od samochodu Nissan Navara, tj. PN-3000N-B. Wuj wymienił kiedyś fabryczne radio na radio Pioneera z dotykowym wyświetlaczem, po czym po jakimś czasie sprzedał auto a fabryczne radio zostało. Chciałbym sprzedać to radyjko ale domyślam się, że pewnie posiada jakiś kod zabezpieczający a niestety cała dokumentacja poszła z autem. Dołączam zdjęcia radyjka. Jeżeli jest to potrzebne to może uda mi się jeszcze uzyskać VIN od wuja. Nie chcę sprzedawać nikomu kota w worku, więc wolę zapytać na forum. Będę wdzięczny za wszelką pomoc w temacie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
DEKSTER
Administrator
Kontakt:

dellc610 pisze:Na wstępie witam wszystkich. Ostatnio dostałem od swojego wuja z Anglii fabryczne radio od samochodu Nissan Navara, tj. PN-3000N-B. Wuj wymienił kiedyś fabryczne radio na radio Pioneera z dotykowym wyświetlaczem, po czym po jakimś czasie sprzedał auto a fabryczne radio zostało. Chciałbym sprzedać to radyjko ale domyślam się, że pewnie posiada jakiś kod zabezpieczający a niestety cała dokumentacja poszła z autem. Dołączam zdjęcia radyjka. Jeżeli jest to potrzebne to może uda mi się jeszcze uzyskać VIN od wuja. Nie chcę sprzedawać nikomu kota w worku, więc wolę zapytać na forum. Będę wdzięczny za wszelką pomoc w temacie.
Witam <uoee>

Nie da rady rozkodować online, udaj się z radiem do elektronika który może to opanować.
radiokody@gmail.com
Tel.: 722 171 351
WhatsApp +48 722 171 351
14-300 Morąg
dellc610
Użytkownik

Ile orientacyjnie może kosztować taka usługa u elektronika?
Dlaczego w przypadku tego radia nie wystarczy wprowadzenie kodu?
Na popularnym portalu aukcyjnych widziałem wiele ofert z tym radiem + kod do radia w zestawie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Awatar użytkownika
DEKSTER
Administrator
Kontakt:

dellc610 pisze:Ile orientacyjnie może kosztować taka usługa u elektronika?
Dlaczego w przypadku tego radia nie wystarczy wprowadzenie kodu?
Na popularnym portalu aukcyjnych widziałem wiele ofert z tym radiem + kod do radia w zestawie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
To kup radia na aukcji z kodem a u ciebie nie będzie pasował, powtórzę jeszcze raz, z radiem do elektronika. Radio łączy się poprzez IMMO + Kod.

Temat Zamknięty.
radiokody@gmail.com
WhatsApp +48 722 171 351
14-300 Morąg
dellc610
Użytkownik

Ok, rozumiem. Nie wiedziałem, że jeszcze łączy się z IMMO.
Ale mimo wszystko gdy będę sprzedawał to radio to raczej wskazane jest aby posiadać do niego kod. Jesteście w stanie pomóc w wygenerowaniu kodu?
Awatar użytkownika
DEKSTER
Administrator
Kontakt:

dellc610 pisze:Ok, rozumiem. Nie wiedziałem, że jeszcze łączy się z IMMO.
Ale mimo wszystko gdy będę sprzedawał to radio to raczej wskazane jest aby posiadać do niego kod. Jesteście w stanie pomóc w wygenerowaniu kodu?
W pierwszym poście dałem odpowiedź, innej nie będzie.
radiokody@gmail.com
WhatsApp +48 722 171 351
14-300 Morąg
ODPOWIEDZ