becker
Moderator: Administrator
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
http://www.dndservices.co.uk/decode-database.htmlmichal15 pisze:jeszcze jedno bo szczeze nie wiem jak go wprowadzic bo na tym radiu nawet nie ma cyfr a to nowy nabytek
Witam ponownie.
Wielkie dzięki za pomoc, ale kod niestety nie pasuje, po rozebraniu radyjka okazuje się, że pamięć była lutowana czyli ktoś pewnie zmienił kod.
Pozostaje więc odczyt pamięci , lub podstawienie wsadu ze znanym kodem.
Jeszcze raz dzięki.
Wielkie dzięki za pomoc, ale kod niestety nie pasuje, po rozebraniu radyjka okazuje się, że pamięć była lutowana czyli ktoś pewnie zmienił kod.
Jeszcze raz dzięki.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Prześlij zdjęcie z numerami radia, zweryfikuję kod.andrzej42 pisze:Witam ponownie.
Jeszcze raz dzięki.
Niestety do radia w tej chwili nie mam dostępu, ale numery na radyjku są w 100% takie jak podałem (przed wysłaniem sprawdziłem kilka razy gdyż zdaję sobie sprawę że zmiana każdej cyfry zmienia kod) , ale jak pisałem pamięć była wylutowywana (napewno nie jest zalutowana fabrycznie) czyli prawdopodobnie ktoś podstawił bina ze znanym kodem.
- DEKSTER
- Administrator
- Kontakt:
Na to wszystko wygląda, będziesz musiał to samo zrobić, nie ma wyjścia.andrzej42 pisze:Niestety do radia w tej chwili nie mam dostępu, ale numery na radyjku są w 100% takie jak podałem (przed wysłaniem sprawdziłem kilka razy gdyż zdaję sobie sprawę że zmiana każdej cyfry zmienia kod) , ale jak pisałem pamięć była wylutowywana (napewno nie jest zalutowana fabrycznie) czyli prawdopodobnie ktoś podstawił bina ze znanym kodem.